Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Drótfonatos paplanok háromszorosan tökéletesítve!

Könnyebb munkavégzés a korszerűsítésnek köszönhetően
Knauf InsulationForrás: Knauf Insulation2014-10-29 16:00:12

Tisztelt Kollégák!

Három területen tökéletesítettük drótfonatos paplanjainkat azért, hogy könnyebbé tegyük munkáját. Engedjék meg, hogy bemutassuk ezen újdonságainkat!

  1. Tökéletesebb kicsomagolás:
    az optimális szállítás érdekében termékeinket fólia zsákkal védjük, amely adott esetben lehetővé teszi a termék rövid idejű tárolását kültéren is. A tartós fóliazsák véd az időjárás viszontagságaitól, a hulladék gyűjtésére is alkalmas. A tekercs speciális perforációval ellátott csomagolása lehetővé teszi a gyors és precíz kicsomagolást.


  2. Tökéletesebb szállítás:
    a tekercsen található műanyag pánt feszesen tartja a terméket és megakadályozza a kinyílását. A termék hordozása esetén szintén előnyös, segít a könnyebb mozgatásban. Ez az egyetlen felmerülő szemét a közvetlen beépítésnél, tehát az összes hulladék elfér a zsebben.

  3. Tökéletesebb felhelyezés:
    a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében is sok mindenben javítottunk termékünkön. Észrevehetően kevesebb por képződik a termék kicsomagolásakor, ezáltal tisztább és kényelmesebb munkavégzést biztosít. Termékünk jelölését a fenntarthatóság érdekében hőálló tintasugaras nyomtatással végezzük. A továbbfejlesztett tűzésnek köszönhetően nagyobb stabilitást, csökkentett kiporzást és egységes megjelenést értünk el. Mindkét végén meghosszabbítottuk a dróthálót a könnyebb felhelyezés érdekében (50 mm-es vastagságtól).
 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...