Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
"Te mire költenéd a rezsit?"

Magas hőszigetelés nyerte el a „szeptember hónap hőszigetelője” címet!
Knauf InsulationForrás: Knauf Insulation2014-11-07 12:32:24

Az elmúlt egy évben a Knauf Insulation Kft. „Te mire költenéd a rezsit” programjának eredmé-nyeképpen bebizonyosodott, hogy egy épület komplett, korszerű hőszigetelésével, egy fűtési szezon alatt akár 50% rezsimegtakarítás is elérhető.

A jó minőségű és kellő vastagságú szigetelő anyag fontosságára és a szakszerű kivitelezés je-lentőségére szeretné felhívni a figyelmet a Knauf Insulation Kft. új „Nálam ÍGY szigetelnek” című pályázatával, amelyben a benyújtott hőszigetelő pályázatok közül a szakmai zsűri által havonta kiválasztott „hónap hőszigetelője” nettó 300.000 Ft értékű építőanyag vásárlási utal-ványt nyer.

A pályázat első győztese, az Andrea és Csaba által készítetett magastető

Hogyan készült szeptember hónap hőszigetelésimegoldása?

A rétegrend (kívülről befelé haladva): cserépfedés, 5 cm kiszellőztetett légréteg, vízzáró és pá-raáteresztő fólia, szarufák között 15 cm Classic 035 üveggyapot szigetelőanyag, szarufák alatt 8 cm Classic 35 üveggyapot szigetelőanyag, hálóerősítéses párazáró fólia, és tűzálló gipszkarton lemez. A problémamentes kivitelezés 4-5 napig tartott, és kevés hulladékkal járt. Andrea és Csaba az energiatakarékosság, a környezetvédelem és az anyagtakarékosság céljaival kezdett bele a hőszigetelésbe, amelyhez a tervező és a kivitelező is a Knauf Insulation üveggyapot szigetelőanyagát ajánlotta. Andrea és Csaba nagyon elégedett a beépített szigetelőanyaggal és további hőszigetelést is terveznek, amelyhez nagy segítséget nyújt számukra a megnyert építőanyag vásárlási utalvány.

hőszigetelés

Tovább keressük a hónap hőszigetelési megoldását!

 Mutasd be, hogyan készítetted el saját hőszigetelésedet a Knauf Insulation Kft. termékeivel, mit tapasztaltál és mit vársz tőle!

 A szakértő zsűri minden hónapban kiválasztja a legjobb hőszigetelési megoldást, amit nettó 300.000 Ft értékű építőanyag vásárlási utalvánnyal jutalmaznak.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...