Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Homlokzati hőszigetelés szakértelemmel - szakmai fórum

A Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség 2015. február 10-én szakmai fórumot szervez Homlokzati hőszigetelés szakértelemmel címmel.
AustrothermForrás: Austrotherm2015-02-04 13:28:45

A Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség 2015. február 10-én szakmai fórumot szervez Homlokzati hőszigetelés szakértelemmel címmel.

A fórum résztvevői a gyakorlatorientált előadásoknak köszönhetően képet kaphatnak a homlokzati hőszigetelés 2015-ös haladási irányáról és a technológiai újításokról. A konzultációs pontoknál a program előadásainak meghallgatásán túl aktuális kérdéseiket átbeszélhetik a Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség szakértőivel. A kávészünetekben pedig kiváló lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok bővítésére, egy erre a célra elkülönített helyiségben  kellemes kávé vagy üdítő társaságában. A program végén egy átfogó panelbeszélgetés keretében a résztvevők feltehetik kérdéseiket. Ennek célja az,  hogy olyan megoldások kerüljenek fókuszba, amelyek meghatározzák a tervezők, kivitelezők, a műszaki ellenőrzéssel és a felelős műszaki vezetéssel foglalkozók, vala­mint a hatósági munkakörben dolgozók versenyképességét és működésüknek hatékonyságát. A konferencián az Austrotherm Kft. munkatársa  a homlokzati hőszigetelő rendszerek hőszigetelő anyagairól tart előadást.

A kivitelezési irányelvekről szóló és egyben a fórum alapját képező kiadványt itt tudja letölteni.

IDŐPONT: 2015. február 10. kedd (08:00-17:00)

HELYSZÍN: Lurdy Ház Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.) 5-ös terem

Magyar Építész Kamara  akkreditáció: MÉK 2015/9 – 2 pont

RÉSZVÉTELI DÍJ: 4 724 Ft+ÁFA / fő (bruttó 6.000 Ft/fő)

Azok számára, akik a Magyar Építész Kamara tagjaként továbbképzési pontot kérnek a részvételi díj  1 500 Ft+ÁFA (bruttó 1.905 Ft) összeggel egészül ki.

A fórum résztvevői a regisztrációnál átvehetik a névre szóló képzési információs csomagjukat, melynek tartalma: Programfüzet, MÉSZ THR Kivitelezési Irányelv Kézikönyv, jegyzetfüzet, toll.

A helyszínen új regisztráció már nem lehetséges, csak az előzetesen bejelentkezett vendégeink részvételére számítunk.

REGISZTRÁCIÓ

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...