Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Hatékony munkavégzés Cereglettel

A kivitelezés megszervezésének fontos eleme az időgazdálkodás. Ebben fontos szempont, az alkalmazott termékek kötés ideje, mennyi idő áll rendelkezésre a bekevert anyag felhasználására, milyen ütemben végezhetjük a munkát.
Henkel Magyarország Kft.Forrás: Henkel Magyarország Kft.2015-02-18 12:34:07

A kivitelezés megszervezésének fontos eleme az időgazdálkodás. Ebben fontos szempont, az alkalmazott termékek kötés ideje (mikor hordható fel a rákövetkező réteg), mennyi idő áll rendelkezésre a bekevert anyag felhasználására, milyen ütemben végezhetjük a munkát. Komoly hátráltató tényező az, ha nagyobb rétegvastagságban kell glettelni és a rendelkezésre álló termékkel ezt nem lehet elérni, ezért több réteg felhordására van szükség, vagy az adott felületen egyszerre kisebb és nagyobb mélységű egyenetlenségek kiegyenlítésére van szükség.


A versenyképes vállalkozás, ill. árajánlat legfontosabb ismérvei közé tartoznak az optimális ár mellett a rövid kivitelezési idő és a megbízható minőség. Ezeket a feltételeket teljesíti a CERESIT IN 25 Cereglett Univerzális beltéri kézi glettanyag, amelyalkalmas hagyományos vakolat és beton felületek kiegyenlítésére egyszeri felhordással 0-10 mm rétegvastagságig. A megszilárdult felület teljesen sima, fehér, mely diszperziós vagy szerves oldószer alapú festékekkel átfesthető, és akár vékony tapéták alá is kiválóan alkalmazható.

A nedvszívó felületet Ceresit Padlopon Diszperziós alapozóval kell lealapozni, majd kb. 1 óra elteltével lehet a glettelést megkezdeni. A Cereglett fazékideje kb. 40-60 perc, ami azt jelenti, hogy a bekeverést követően a feldolgozásra ennyi idő áll rendelkezésre. Teljes száradási ideje 1 nap kb. 5 mm rétegvastagság esetén. További tulajdonsága, ami a lendületes, időtakarékos kivitelezést teszi lehetővé, hogy kb. 1 óra elteltével újabb réteg hordható fel a már javított felületre. Természetesen mindez átlagos környezeti viszonyokra vonatkozik (23 °C / 50 % relatív páratartalom)

Erős tapadás és nagy korai szilárdság jellemzi, ami után nem porzik, de mégis jól csiszolható. Az Cereglettet tiszta, hideg vízbe kell önteni, majd fúrógépbe fogott keverőszárral, lassú fordulaton csomómentes, homogén masszává kell keverni. 3-5 perc múlva ismét keverjük át. A bekevert anyagot rozsdamentes szerszámmal hordjuk fel majd simítsuk el.


 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...