Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Megújult a Ceresit CE 40 fugázó

Henkel Magyarország Kft.Forrás: Henkel Magyarország Kft.2015-06-03 12:31:32

A Henkel Magyarország Kft folyamatosan törekszik arra, hogy a Ceresit termékkör esetében is új, innovatív építőipari termékeket fejlesszen ki illetve újítson meg a mai kor követelményeihez igazítva azokat.

A legfrissebb újdonságunk a Ceresit CE 40 flexibilis fugázó anyag, amely SILICA ACTIVE technológiával készül és a négy természeti őselem (a levegő, a víz, a tűz és a föld) színeivel varázsolja el a felhasználót.

A Ceresit CE 40 Aquastatic vízlepergető fugázó anyag továbbra is hatékony védelmet nyújt a gombásodás, a penészedés, a szennyeződések és a nedvesség ellen. Emellett azonban kiemelkedő szerep jut a stabil színeknek, amelyek megfelelnek az aktuális trendeknek. A korábbi 25 színről 32 színre bővült a színválaszték. A megújított fugázó anyag időtálló, tartós színek és nagy ellenálló képesség jellemzi. Természetesen követi ezt a színválasztékot a Ceresit CS 25 Penészálló szaniter szilikon is, harmonizálva a fugázó anyaggal.

A SILICA ACTIVE technológia garantálja a tökéletes és tartós eredményt a speciális szervetlen polymereknek köszönhetően:

  • gyors tisztíthatóság, kifejezetten greslapok esetében
  • megnövelt mechanikai védelem a repedezés és karcolás ellen
  • kiemelkedően stabil színek és egyenletes, extra sima felület.

A CE 40 fugázó anyagot kifejezetten ajánljuk vizes helyiségekbe, erkélyre, teraszra, természetes kövekhez és padlófűtés esetén is. A színválasztékban újdonság például a barna árnyalatát kiegészítő cocoa és toffi, a szürke új árnyalatai a cementszürke és a carrara, de újdonság még a chili (a tűz képviselője), a sahara (homokszín) vagy éppen a coal (szén) és a sky (az ég színe).

TELJES ANYAG LETÖLTÉSE
 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...