Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Őszi akció trapézlemezre

A Metál-Sheet Kft. akciót indít szeptemberben a 40mm profilmagasságú, tetőlemeznek gyártott trapézlemezére.
Metál-Sheet Kft.Forrás: Metál-Sheet Kft.2015-09-22 07:43:50

A Metál-Sheet Kft. akciót indít szeptemberben a 40mm profilmagasságú, tetőlemeznek gyártott trapézlemezére. A színes, magas horganyréteggel ellátott erős szerkezeti acélból gyártott 0,5mm vastag 40-es trapézlemez a többi trapézlemezhez képest 10%-al kedvezőbb áron kapható 2015 szeptemberében.

A 40es trapézlemez

A trapézlemez hosszú élettartamú, könnyű, erős tetőfedő anyag, amivel a tetőfedés egyszerű és gyors. A négy bordával gyártott tetőlemez hossz irányban egyedi méretben, megrendelésre készül. Az egyedi méretre gyártott táblákkal a gerinctől a csatornáig toldás nélkül, anyagveszteség nélkül fedhető le a tető. Oldalirányban egy borda átfedésével kerül egymásra a trapézlemez, így a tökéletes vízzárás garantált.

Ha a páralecsapódás gondot jelent és a párazáró fólia alkalmazása nem megoldható, ez a trapézlemez rendelhető antikondenzációs filc bevonattal, ami megakadályozza, hogy a páralecsapódás nyomán kialakuló vízcseppek lecseppenjenek.

Figyelem: Az akcióban hirdetett 40es trapézlemez csak antracit, és ezüst metál színben érhető el. A trapézlemez 2015.01.01-től fordított adózású termék, így a terméket vállalkozások számára fordított áfásan, magánszemélyeknek 27% áfásan értékesítjük.

Folyamatos érdekességekért csatlakozzon közösségünkhöz a Facebook-on: https://www.facebook.com/metalsheetkft

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...