Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Tavasztól indulhat a családi házak felújítása

A 150 milliárd forintos támogatásból 2020-ig akár 3 millió ilyen ház is megújulhat...
AUSTROTHERM Hőszigetelőanyaggyártó Kft.2015-09-23 13:58:33

Akció! Grafit® Reflex

Fokozott hőszigetelés fényvisszaverő réteggel - Sokba kerül a fűtés, pedig a család nőtagjai még így is panaszkodtak a hidegre? Most kedvezményesen gondoskodhat otthona melegéről! 2015. október 31-ig kedvezményes áron kaphatók kereskedő partnereinknél.

Tovább

Tavasztól indulhat a családi házak felújítása

Jövő tavasszal indul a korszerűtlen családi házak felújítását célzó pályázat.

A 150 milliárd forintos támogatásból 2020-ig akár 3 millió ilyen ház is megújulhat - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára. A kidolgozás alatt álló pályázat keretében az épületek hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, valamint a villamos- és vízhálózatok felújítását támogatják, munkát adva ezzel a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak - tette hozzá az államtitkár. A felújítási költség 40 százaléka lesz vissza nem térítendő, uniós támogatás, míg az önrész várhatóan 45 százalék lesz.

Tovább

Már több mint 80 jegyzőkönyv igazolja a minőséget

Nyáron sem állt le az "Átlátható minőség" kampány, és már több mint 80 belső vizsgálati jegyzőkönyv olvasható a honlapunkon.

Ennek segítségével a vevők és a szakmagyakorlók folyamatosan ellenőrizni tudják, hogy milyen az Austrotherm minőség. A nem megfelelő építési termékek ugyanis egyre több gondot okoznak a magyarországi építőanyag piacon.

Tovább

Milyen vastag legyen a hőszigetelés?

Január elsejétől vastagabb hőszigetelés kerül azokra az épületekre, melyeket állami támogatással újítanak fel. Az új szabályozás miatt az "Otthon Melege" pályázat keretében megvalósuló szigetelések átlagosan 6 centiméterrel lesznek vastagabbak, mint korábban.

Tovább

Ami vékony, nem hatékony!

Az Austrotherm és a Build Communication közös felmérése szerint minden második építkező 10-14 cm vastag hőszigetelést tervez az épületek homlokzatára.

Ez nevezhető akár jó eredménynek is, hiszen pár évvel ezelőtt sokkal vékonyabb volt az átlagos hőszigetelési vastagság. Ma már egy B30-as falon a 14 cm vastag szigetelés viszont éppen csak a jelenlegi szabályozást elégíti ki. A szabályozás pedig pár éven belül változni fog. Ahhoz, hogy a következő évtizedekben is hatékony és energiatakarékos legyen a ház, a példában szereplő B30-as falra 22 cm vastag hőszigetelést kell tenni. Ezt a vastagságot viszont jelenleg csak az építkezők 5 százaléka választja.

Tovább

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...