Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Akusztika és design = Heraklith

Idén év végén kerül átadásra a budapesti Lágymányosi Sportuszoda, amely a Tüskecsarnokkal együtt az ország legmodernebb sportkomplexuma lesz.
Knauf InsulationForrás: Knauf Insulation2015-11-26 15:09:43

Idén év végén kerül átadásra a budapesti Lágymányosi Sportuszoda, amely a Tüskecsarnokkal együtt az ország legmodernebb sportkomplexuma lesz. Budapesten, az Astorián pedig már átadták a Skyscanner iroda épületet, amely repülőjáratok internetes felületű optimális keresőjének fejlesztési központja. Mindkét épület esetében cégünk termékei biztosítják a belső terek akusztikájában szerepet játszó hangelnyelő felületeket.


Hangelnyelő felületek kialakítása nélkül a belső tereket a rendezvényeken oly jól ismert és zavaró visszhang töltené be. A Heraklith táblák e tulajdonságukat a lapok porózus szerkezetének köszönhetik. Ha felületüket eltakarnánk, ez a képességük szűnne meg, ezért látszó felületű beépítésüket ajánljuk. A Knauf Insulation Zalaegerszeg mellett található gyárában készülő Heraklith termékeinket a gyártás- és termékfejlesztés több előnyös tulajdonsággal ruházta fel. A korábbi durva megjelenést - 3 mm-es fagyapot szálak - homogénebb és kellemesebb megjelenésű, esztétikus termék váltotta fel, a 2 mm-es finom szálaknak köszönhetően. Ezen felül 2013 óta
A2 tűzvédelmi osztályba sorolt fagyapot táblák is készülnek. A lapok gyártása során a lapszéleket tömörítjük, aminek köszönhetően a táblák élképzése markánsabbá, szebbé vált.


A felület a beépítés előtt gyárilag, vagy azt követően egyedi igények szerint festhető. A Lágymányosi Sportuszoda esetében 50 mm vastag, 500/2000 mm táblaméretű Heraklith C fagyapot táblákat terveztek be, a trapézlemezek alatti síkban függesztett tartórendszerbe telepítve.
A lapokat a STO cég Hydrogrund alapozójával és StoColor In festékével, RAL 7016 antracitszürke színre festve építették be.

A fújt technológiával készült, festett felületképzés jelentősen javítja az esztétikai megjelenést, ugyanakkor az akusztikai tulajdonságokat nem befolyásolja. A termék az uszodaterek jellemzően magas páratartalmának ellenáll, kedvező épületfizikai tulajdonságait hosszútávon megtartja.

Európai megfelelőségi tanúsítvány száma: K1-0751-CPD-209.0-02-01/05
CE jelölési kód: WW - EN 13168 - L3-W2-T2-S3-P2-CS(10)200-Cl3

Másik egyedi kialakítású, fiatalos, lendületes stílusú idén átadott épületünk a Skyscanner budapesti irodája. A 35 mm vastagságú élképzett Heraklith táblák egyedi méretükben és színvilágukban a hangelnyelés mellett design felületet is biztosítanak. A METO Építő megbízásából a táblák a képen is látható, 101 különböző színnel kerültek lefestésre. A Celsius Építőanyag-kereskedő Kft. által szállított Heraklith lapokat teljesen egyedi kialakításban a Dryteam Kft. építette be.

Tisztelt Kollégák!
Idén év végén kerül átadásra a budapesti Lágymányosi Sportuszoda, amely a Tüskecsarnokkal együtt az ország legmodernebb sportkomplexuma lesz. Budapesten, az Astorián pedig már átadták a Skyscanner iroda-
épületet, amely repülőjáratok internetes felületű optimális keresőjének fejlesztési központja. Mindkét épület esetében cégünk termékei biztosítják a belső terek akusztikájában szerepet játszó hangelnyelő felületeket.
Hangelnyelő felületek kialakítása nélkül a belső tereket a rendezvényeken oly jól ismert és zavaró visszhang töltené be. A Heraklith táblák e tulajdonságukat a lapok porózus szerkezetének köszönhetik. Ha felületüket
eltakarnánk, ez a képességük szűnne meg, ezért látszó felületű beépítésüket ajánljuk. A Knauf Insulation Zalaegerszeg mellett található gyárában készülő Heraklith termékeinket a gyártás- és termékfejlesztés több előnyös tulajdonsággal
ruházta fel. A korábbi durva megjelenést - 3 mm-es fagyapot szálak - homogénebb és kellemesebb megjelenésű, esztétikus termék váltotta fel, a 2 mm-es finom szálaknak köszönhetően. Ezen felül 2013 óta
A2 tűzvédelmi osztályba sorolt fagyapot táblák is készülnek. A lapok gyártása során a lapszéleket tömörítjük, aminek köszönhetően a táblák élképzése markánsabbá, szebbé vált.
A felület a beépítés előtt gyárilag, vagy azt követően egyedi igények szerint festhető.
A Lágymányosi Sportuszoda esetében 50 mm vastag, 500/2000 mm táblaméretű Heraklith C fagyapot táblákat terveztek be, a trapézlemezek alatti síkban függesztett tartórendszerbe telepítve.
A lapokat a STO cég Hydrogrund alapozójával és StoColor In festékével, RAL 7016 antracitszürke színre festve építették be.

A fújt technológiával készült, festett felületképzés jelentősen javítja az esztétikai megjelenést, ugyanakkor az akusztikai tulajdonságokat nem befolyásolja. A termék az uszodaterek jellemzően magas páratartalmának
ellenáll, kedvező épületfizikai tulajdonságait hosszútávon megtartja.

Európai megfelelőségi tanúsítvány száma: K1-0751-CPD-209.0-02-01/05
CE jelölési kód: WW - EN 13168 - L3-W2-T2-S3-P2-CS(10)200-Cl3

Másik egyedi kialakítású, fiatalos, lendületes stílusú idén átadott épületünk a Skyscanner budapesti irodája.
A 35 mm vastagságú élképzett Heraklith táblák egyedi méretükben és színvilágukban a hangelnyelés mellett design felületet is biztosítanak.
A METO Építő megbízásából a táblák a képen is látható, 101 különböző színnel kerültek lefestésre.
A Celsius Építőanyag-kereskedő Kft. által szállított Heraklith lapokat teljesen egyedi kialakításban a Dryteam Kft. építette be.
 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...