Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szendvicspanel gyártás Debrecenben

Gondolkodott már azon, hogy a Magyarországon forgalomban lévő szendvicspaneleket hol gyártják?
metal-sheet.huForrás: metal-sheet.hu2016-05-12 16:36:44

Gondolkodott már azon, hogy a Magyarországon forgalomban lévő szendvicspaneleket hol gyártják?

A forgalomban kapható szendvicspanelek egy része az EU tagországaiból érkezik Magyarországra, de egyre nagyobb hányada hazai gyárakban készül.

A szendvicspanelek típus szerinti megoszlása átalakulóban van a piacon. Amíg néhány éve az olcsóbb, de gyengébb műszaki tartalmú EPS és PUR habos szendvicspanelből lett beépítve a legtöbb, addig az elmúlt években a növekvő műszaki követelmények miatt egyre inkább az ásványgyapotos és a PIR habos szendvicspanelek iránt nőtt meg a kereslet.

A Metál-Sheet Kft. 2010 óta ásványgyapotos, 2013 óta PIR habos szendvicspanelt gyárt Debrecenben. A műszaki tartalmat CE minősítéssel és magyar nyelvű Teljesítménynyilatkozattal támasztja alá. Ezzel a Magyarországon gyártott szendvicspanel a tervezési szakaszban és a műszaki átadás során is jelentős előnnyel bír a külföldön gyártott szendvicspanelekkel szemben.

A hazai gyártás másik nagy előnye, hogy a megrendeléshez magyar nyelven, személyesen, telefonon vagy e-mailben gyorsan és egyszerűen kaphatunk segítséget.

A Megrendelést követően a rövid, akár egy hetes gyártási határidő után nagyon rövid szállítást idővel lehet számolni. Magyarországon Debrecenből az ország bármelyik pontja fél napon belül elérhető akár kamionnal is.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...