Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Margit híd: a főváros nem alkuszik

A közgyűlés úgy döntött, nem járul hozzá az MH 2009 konzorciummal 2009. augusztus 10-én megkötött szerződés módosításához és érvényesíteni kívánja a szerződés alapján az esetleges késedelmes teljesítésből eredő kötbérigényét. A közgyűlés úgy döntött, nem járul hozzá az MH 2009 konzorciummal 2009. augusztus 10-én megkötött szerződés módosításához és érvényesíteni kívánja a szerződés alapján az esetleges késedelmes teljesítésből eredő kötbérigényét.
Forrás: HVG Online2010-06-10 00:00:00

Margit híd: a főváros nem alkuszik

A közgyűlés úgy döntött, nem járul hozzá az MH 2009 konzorciummal 2009. augusztus 10-én megkötött szerződés módosításához és érvényesíteni kívánja a szerződés alapján az esetleges késedelmes teljesítésből eredő kötbérigényét.

Újabb fejlemények

margit2.jpgA Margit híd lezárása miatti többletszolgáltatásokért 156 millió forintot kap a BKV a Fővárosi Közgyűléstől, a BKV ugyanis a megnövekedett forgalom miatt gyakrabban indítja a 2-es metrószerelvényeket, illetve több busz- és villamosjáratát. A közlekedési cég akkor kaphatja meg a pénzt, ha elszámol az ugyanerre a célra 2009-ben kapott 132 millió forinttal. Előzőleg a közgyűlés úgy döntött, hogy szeptember közepéig meghosszabbítja a Nagy értékű beruházások előkészítésének és megvalósításának vizsgálatára (NÉBEV) létrehozott ideiglenes bizottság mandátumát.

A Margit híd lezárása miatti többletszolgáltatásokért 156 millió forintot kap a BKV a Fővárosi Közgyűléstől, a BKV ugyanis a megnövekedett forgalom miatt gyakrabban indítja a 2-es metrószerelvényeket, illetve több busz- és villamosjáratát. A közlekedési cég akkor kaphatja meg a pénzt, ha elszámol az ugyanerre a célra 2009-ben kapott 132 millió forinttal. Előzőleg a közgyűlés úgy döntött, hogy szeptember közepéig meghosszabbítja a Nagy értékű beruházások előkészítésének és megvalósításának vizsgálatára (NÉBEV) létrehozott ideiglenes bizottság mandátumát.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A hőszigetelés, mint dekoráció?

Esztétikus látható felületek