Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szerkezetkész az ország legszebb üzletközpontja

Az 1911–1915 között épült műemléki épület 1933 óta az UNESCO Világörökség része. Az exkluzív márkák az eladóterületek 60%-át lefoglalták.
Forrás: metropol.hu2010-10-20 08:13:00

Legalábbis a fejlesztő ezzel a jelzővel illeti a volt tőzsde épületét a belvárosi Vörösmarty téren, mely az átépítés után egy exkluzív bevásárlóközponttá alakul jövő karácsonyra. Egy évvel az építkezés megkezdése után elérte a szerkezetkész állapotot az ORCO VÁCI1 nevű, összesen 11 000 négyzetméteres projektje.

Olyan üzletek nyílnak 2011 őszén az épületben, mint a „Calvin Klein óra-ékszer” vagy az „Alain Delon férfi divat és kiegészítők”. Úgynevezett mágnesbérlőként pedig a Debenhams, Nagy-Britannia egyik vezető áruházlánca költözik majd ide, illetve a Pesti Jam étterem és music pub, valamint a Szamos kávézó, cukrászda és csokoládészalon egy új kirendeltsége is helyet bérelt magának.


A műemléki épületet Alpár Ignác tervei alapján 1911–1915 között építették, 1933 óta az UNESCO Világörökség része. Az üzletház átépítésének tervezését a francia építész, Christian Biecher végezte.

Koncepciójának az a lényege, hogy az úgynevezett történelmi terek meghagyásával – ez lényegében a tőzsdeterem – egy új nagyméretű, világos átriumot alakítottak ki a ház belsejében.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Luxemburgi cég akar irodaházat építen...

Budapesten megint van fantázia – állítja a magyar ingatlanpiacra visszatérő HB Reavis. A luxemburgi...