Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Elismerések a környezetvédelmi szemléletformálásért

A 2010. évi Környezetvédelmi Világnap alkalmából került sor a környezetvédelem és vízügy területén kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberek munkájának elismerésére. A kitüntetéseket Dr. Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára adta át.
Forrás: maesholnap.hu

A környezetvédelmi szemléletformálás érdekében végzett munkájáért Környezetünkért Díjat kapott Hartay Mihály is, az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki ötletgazdája és megvalósítója a 2006-ban indult Hulladékból Termék országjáró kiállításnak, amely egyedülálló módon mutatja be a szelektív hulladékgyűjtés értelmét és eredményét.

elismeres.jpgA kiállítás folyamatosan megújuló tartalommal hívja fel a figyelmet a környezettudatos vásárlás, fogyasztás és a szelektív hulladékgyűjtés összefüggésére és fontosságára.

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. 2009-ben felkarolta a Zöld Fiatalok és a Cellux csoport kezdeményezését, amely a fenntartható fejlődés témakörében segít – művészi eszközökkel – vizualizálni környezetünk értékeit, jelenlegi állapotát és a természetes környezetünk megőrzése érdekében – mindenki által – megtehető lépéseket.

A Tükörben a világ kiállítást, amely a budapesti Iparművészeti Múzeumban május 30-ig volt megtekinthető – a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács közreműködésével valósították meg. A közel tízezer látogató megerősítette a szervezőket abban, hogy a fenntartható fejlődés ideáját - e kiállítás által - vidéki városokban is népszerűsítsék.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Épül a Média Építészeti Díjas csillag...

Tavaly év végén rendezték meg a Média Építészeti Díjának tizedik, jubileumi díjátadóját az Uránia Nemz...