Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
MMV 2011. január 17. - február 18. között közvélemény-kutatást szervez az építőipari mikro- kis- és középvállalkozások körében

Az MMV kérdőívet több mint 1800 vállalkozó töltötte ki!
Forrás: MMV2011-03-31 09:23:00

Az MMV 2011. január 17. - február 18. között közvélemény-kutatást szervez az építőipari mikro- kis- és középvállalkozások körében, melynek célja a jelenlegi állapotok felmérése és megoldási javaslatok kidolgozása a kormányzat számára.
A kérdőív kitöltése finisébe érkezett, az eddig is óriási tömegeket megmozgató esemény (több mint 1800 építőipari válalkozó töltötte ki az űrlapot) utolsó 3 napjában a TFH+E építőipari kiállításon személyesen is lehetősége lesz a kérdőív kitöltésére, a kitvalasszak.com standján (6G).

Kérjük, szánjon idejéből tíz percet e kérdőív kitöltésére, vagy továbbítsa azt cége ügyvezetőjének, ha Ön is szívén viseli az építőipar megújulásának ügyét!

Akik már ezt megtették, azoknak köszönjük részvételüket, hogy hozzájárultak a felmérés sikerességéhez.

Kérdőív

 

Ezt a cikket olvasta már?

Kedves magyar mikro- és kisvállalkozó...

Hozz magaddal még egy embert!