Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Felhívás a magyar építőipar jövőjéért!

MMV és az ÉMKE alapító tagjai az alábbi felhívással fordulnak Önökhöz:
Forrás: MMV2011-04-01 08:12:00

Az MMV (Mozgalom a Magyar Vállakozásokért) és az EMKE (Építészek, Mérnökök, Képzőművészek Egyesülete) alapító tagjai - a kitvalasszak.com építőipari portál médiatámogatásával - felhívást intéznek az építőipar jobbá tételéért!

A felhívás megfogalmazásához vezető legfőbb törekvéseink:

  • Az ágazat súlyának megfelelő szakági képviselet létrehozása
  • Induljon érdemi párbeszéd a gazdaságpolitikusok és a szakma között
  • Bizottság felállítása, melynek feladata az ágazatban zajló negatív folyamatok teljes körű átvilágítása

FELHÍVÁS:

Tisztelt szakmai szervezetek képviselői, tervezők, kivitelezők és mindenki, akinek fontos a magyar építőipar jövője!

A Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért alapítói tagjai és az Építészek, Mérnökök, Képzőművészek Egyesülete alapító tagjai az alábbi felhívással fordulunk Önökhöz, és egyben kérjük, amennyiben egyetértenek felvetésünkkel, csatlakozzanak felhívásunkhoz!

Felhívás letölthető formában

A helyzet tarthatatlansága miatt egy széleskörű építőipari konferenciát szervezünk a kormány  képviselőinek bevonásával, a szakma megmentésért!

Küldjék el minél előbb az egyéni és csoportos egyetértésüket, támogatásukat, az ilyen konferencián való esetleges részvételi szándékukról  portálunk e-mail címére:

info@kitvalasszak.com

 

Ezt a cikket olvasta már?

Kedves magyar mikro- és kisvállalkozó...

Hozz magaddal még egy embert!


3.2011-04-14 13:05:55Tréznik László:

Egyetértek a kezdeményezéssel, de amíg a törvényhozóink a káosz vámszedői és érdeksérelmük keletkezne a tiszta átlátható gazdasági folyamatokból, addig nem fogják a kellő szigorral lesújtó törvényeket megalkotni! A korrupció pedig virágzik és a közéletet fertőzi!

A kamaráktól senki segítséget ne reméljen, mert vezetői csak az élősködésben érdekeltek a tagságot nem képviselik, csak kirakat figurák!                                                                    

Ezekután nem kell külön megmagyarázni, hogy a körbetartozás ellen miért nem hozta már meg a kormányzat igérete ellenére sem a szigorúan büntető és elrettentő erővel rendelkező visszatartó hatású törvényeket.

Az állam abba rúg bele akitől a segítségét várja, a gazdasági bűnözőknek pedig a bajbajutottaktól leinkasszál ÁFÁ-t a kinemfizetett számlák után kiutalja! Mi ez ha nem cinkos bűnöző pártoló érdekszövetség!

Ez az ország nem érdemli meg a becsületes tisztességes vállalkozókat! Itt a bűnözőké a terep mert a tisztességtelen pénzek a politikába beférkőzöttek zsebében landolnak!

Jómagam a mai nappal 35 évvel ezelőtt indítottam a vállalkozásom, amit soha nem szüneteltettem, soha nem volt garanciális igény cégemmel szemben, amire nagyon büszke is vagyok. Pedig 88-óta a munkáink döntő többsége a betelepült multinacionális cégek beruházásaihoz, technológiai fejlesztéseihez irányul.

Mára már kezdek belefásulni a kilátástalan kűzdelembe, de a tenniakarás tüze még midíg él bennem mert nem tudom az életet az alkotás becsvágya nélkül élni a vulkán izzó lávája továbbra is háborog bennem.

Minden elismerésem az Önöké a harc elindításáért, és magam részéről maximálisan támogatom a kibontakozó kezdeményezést.

 

 Tréznik László

cégtul. ügyvezető

Fémterm Trezor Kft.


2.2011-04-05 10:25:04Dorogházi Károly:

Egyetértünk a fenti felvetésekkel melyet a lehető legrövídebb időn belül rendezni kell , az arra "illetékeseknek".


1.2011-04-04 14:41:35Kovács László:

Egyetértek és támogatom a mozgalom törekvéseit. Ha érdemi munkát végző szervezetet hoznak létre, és egy jól megszervezett, minisztériumi döntéshozókat meghívó konferenciát hoznak össze, szívesen részt vennék azon.

Üdvözlettel: Kovács László

Kondenz-Plusz Kft.