Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kisvállalkozói konferencia

A magyar mikró, kis- és közepes vállalkozások helyzete, jövője,kitörési esélyei kérdőíves kutatásaink elemzésének tükrében...
Forrás: MMV2011-06-09 08:47:00

Mottó: „ A megválaszolandó kérdés úgy hangzik: hogyan tudjuk a magyar gazdaságot a magyaremberek szolgálatába állítani? Az én válaszom a következő: rehabilitálni kell, vissza kell helyezni jogaiba a termelést. Ma a termelésnek Magyarországon nincs becsülete. Nem a termelés számít,hanem az, hogyan tudnak üzletelni a termelésről szóló papírokkal.”Orbán Viktor évértékelő beszéde 2010. február 5-én, részlet

Március végén az ÉMKE-vel közös felhívással fordultunk a szakmai szervezetekhez a magyar építőipar jövőjéért. Szakmai szervezetük támogatta felhívásunkat, melyet ezúton szeretnénk megköszönni.

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az elmúlt két hónapban - részben a felhívásnak köszönhetően - lehetőségünk nyílt egyeztetni a Belügyminisztérium Építésügyi Főosztályának, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium Építésgazdasági Osztályának vezető munkatársaival. Az egyeztetésen a felhívásban megfogalmazott követeléseket képviseltük, illetve a tárgyalások alapjául az elmúlt egy év során megküldött javaslataink, valamint a hazai vállalkozások helyzetének, kilátásainak tárgyában végzett felméréseink szolgáltak.

A Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért, illetve a Kodolányi Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Tanszéke Június 16.-án kisvállalkozói konferenciát szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.

A konferencia délutáni  programjában13.40 - 15.00 között kerekasztal beszélgetést, fórumot tartunk, ahová a kormány és az érdekképviseletek képviselőit is meghívjuk.

A konferencia témája: A magyar mikró, kis- és közepes vállalkozások helyzete, jövője,kitörési esélyei kérdőíves kutatásaink elemzésének tükrében, egy évvel a kormányváltásután.

A konferencia részletes programja

A rendezvény ingyenes, de a tanácskozás helyszínének befogadóképessége korlátozott.Ezért csak előzetesen regisztrált résztvevőket tudunk fogadni. Regisztrálni 2011.06.10-ig lehet.

 

Az előzetes regisztrációt nagy érdeklődés kísérte. A terem a határidő lejárta előtt megtelt. Érdeklődésüket köszönjük, részletes tájékoztatással leszünk a konferencián elhangzottakról.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...