Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Vadiúj szállodával bővítettek Zamárdiban a Balaton Soundra

Június 28-án adják át Zamárdiban a négycsillagos Hotel Wellamarint, amely július elsejétől fogadja a vendégeket. A Balaton Sound (július 7-10.) fesztiválra már telt ház lesz a szállodában – tudta meg a Turizmus Online Kurucz Gyöngyi sales és marketingigazgatótól.
Forrás: vg.hu2011-06-27 06:53:00

A Wellamarin Kft. tulajdonosainak, Kiss Kálmánnak és Kiss Lászlónak az volt az elsődleges célkitűzése a beruházással, hogy a magyar tengerre érkező vendégek kényelmes, felső kategóriás, wellness lehetőségekkel is bíró szállodában kapjanak helyet.

Ehhez kapcsolódva a projektben fontos szerepet kapnak a többféle igényt kielégítő vendéglátó egységek, konferenciatermek, valamint a sport- és szabadidős programok. A négycsillagos wellness szálló 118 nagy alap-

strandbalaton.jpg

területű szobával, valamint több generáció elhelyezésére is alkalmas apartmannal és panorámás lakosztállyal várja leendő vendégeit.

A wellness részlegen számos szolgáltatás áll rendelkezésre: kültéri és beltéri, fűtött élménymedence gyermekpancsolóval, valamint gazdag szaunavilág (finn és bio szauna, infraszauna, tepidárium, caldarium, gőzkabin, jégbarlang, merülőmedence). Az aktív kikapcsolódás és gyermekprogramok között megtalálhatóak a bowling- és squash pályák, a fitness- és konditerem, gyermek játszóház és a játéksarok.

A szálló és strandvendégek elegáns étterem, borozó, söröző, kávézó és hangulatos grillétterem közül is választhatnak. A 120 és 150 fő befogadóképességű konferenciatermek alkalmasak a meetingek, konferenciák és családi rendezvények lebonyolítására.

Tavaly mintegy 88 ezer látogatót hozott a magyar tenger mellett rendezett fesztivál, a szervező szerint a mulatozók mintegy 1,5 milliárd forintot költöttek a rendezvényen. Idén is hasonló számokat várnak, s szállást már szinte nem is lehet találni.

 

Ezt a cikket olvasta már?

ÉMSZ Év Tetője Nívódíj 2013 pályázat ...

Címvédő a Creaton az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázatán