HÖRMANN HUNGÁRIA Kft.

Címadatok

Cím 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 15.
Weboldal http://www.hormann.hu
E-mail cím 
Telefon 0624525100

Bemutatkozás

 

Magunkról

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel, cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.  

Mindezt egy  családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája  és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.

Nemzetközi növekedés

A Hörmann-csoport egy nemzetközi orientációjú, folyamatosan terjeszkedő vállalkozás.  A kapukat, ajtókat, tokokat és meghajtásokat  szakosodott  gyáregységben készítik szerte   Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában.

Több mint 6.000 dolgozójával a 100%-osan családi vállalkozás több, mint 1 milliárd Euró forgalmat realizál. A több mint 50 saját kereskedelmi képviseletből álló  hálózata, és  30 országban jelenlévő számtalan kereskedő  garantálja a vásárlók számára a rövid forgalmazói utat. 

Innovatív termékek

A mai vállalkozás alapkövét az előző évszázad 50-es éveiben, az akkor újdonságnak számító billenő garázskapuk, a Berry-kapuk, ipari gyártásával tették le.

A garázsokba  és ipari épületekbe  a helytakarékos, függőlegesen nyíló szekcionált kapuk gyártása az 1960-as években, egy jövőbe mutató fejlesztés eredményeképpen, kezdődött el.

A termékpaletta azóta konzekvensen bővült. Ma már magába foglalja az ismert klasszikus redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, kapumeghajtásokat és vezérléseket, valamint a rakodástechnikai rendszereket, tűz- és füstgátló nyílászárókat, bejárati- és beltéri ajtókat, előtetőket és tokokat is.