HUF-BAU Kft.

Címadatok

Cím 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 1-3. 4.
Weboldal http://www.huf-bau.hu
E-mail cím 
Telefon 06/1-272-0764

Bemutatkozás

Filozófiánk

A Huf-Bau cégfilozófiájának fontos része a hagyományos kereskedői értékek tisztelete, hosszú távú partneri kapcsolatok fenntartása minden vásárlói célcsoporttal és a beszállítókkal. Célunk, hogy mindez a szakmai professzionalizmus jegyében valósuljon meg. Vevőközpontú értékesítés

A modern időkben kialakult személytelen értékesítési stratégiák helyett, telephelyeinken a magasan képzett szakembereink által nyújtott személyes tanácsadáson alapuló, szolgáltatásközpontú értékesítésre összpontosítunk. A vásárló minden telepünkön szakszerű segítséget kap építkezéséhez az alaptól a tetőig.

Harmonikus növekedés

Célunk a kiegyensúlyozott, harmonikus, a piac fejlődési ütemét meghaladó mértékű növekedés, melynek motorja a tagok önálló értékesítési stratégiájának fokozatos összehangolása, a belső egységet megteremtő közös tanulási folyamat, ami a Huf-Bau Franchise Rendszert hatékony építőanyag-kereskedelmi hálózattá teszi.

Jövőbeni lehetséges partnereink a Huf-Bau franchise szellemiségébe beleillő, nagy múlttal, magas szintű szakértelemmel rendelkező építőipari kereskedések.