Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A Baumit idén is támogatta a dorogi mentőket

A Baumit 2011-ben is folytatja támogatási tevékenységét; félmillió forint értékben járult hozzá a Dorogi Mentőállomás eszközeinek bővítéséhez. Az összeget többek között vérnyomásmérőkre, motoros nyákszívóra és vákuumsín-készletre költötték. Az átadás a mentőállomás nyílt napjának keretében történt május 5-én.
Baumit2011.05.06
Dorogi_Mento_nyiltnap1.JPG

A 20 éves, dorogi székhelyű Baumit 2011-ben is folytatja segítő tevékenységét. Ahogy a korábbi években tette, idén is támogatta a dorogi mentőállomást, ebben az évben 500 ezer forint értékű mentési eszközzel. A keretből az állomás motoros nyákszívókat, vákuumsín-készletet, vérnyomásmérőket, ultrahangos párásítókat, valamint égési kötszereket vásárolt.

Az adomány átadása a hagyományos Dorogi Mentőnap keretében történt. A nyílt napon az állomás dolgozói a tele-

pülés óvodásainak és iskolásainak játékos formában elsősegély-nyújtást és egészségmegőrzést tanítottak, míg a felnőtteket véradásra invitálták.

Reich Zoltán, a mentőállomás vezetője szerint azzal, hogy a Baumit minden évben gondol a mentőkre, nagy segítséget ad, hiszen biztosítja az anyagi hátteret olyan korszerű eszközök megvásárlásához, amelyek jelenleg nem alapfelszerelései minden mentőegységnek. A Baumit-nak köszönhetően 2011-ben már két, közel egyforma, korszerű felszereléssel ellátott mentőautó tud a bajbajutottak segítségére indulni a dorogi mentőállomásról.

A támogatás a 2010-ben létrehozott Baumit Futura Támogatási Alapon keresztül történt, amelyet a cég dolgozói működtetnek. A kezdeményezés célja a vállalati társadalmi szerepvállalás megvalósítása dolgozói, telephelyi és országos szinten. Idén a vállalat az alapon keresztül további három mentőállomásnak nyújt segítséget összesen 2 millió forint értékben: azon mentőállomások kapnak eszközöket, ahol a Baumit gyáregységei működnek (Alsózsolcai üzem – miskolci állomás, Visontai üzem – gyöngyösi állomás és Pásztó).

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Moholy-Nagy László Formatervezési é...

Idén hatodik alkalommal nyílik kiállítás a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Kézműv...