Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Dr. Széll László - Magasépítéstan I-II (1960)

2011. áprilisában a TERC Kiadó gondozásában megjelent Dr. Széll László 1960-as kiadású Magasépítéstan I-II. című egyetemi tankönyveinek hasonmás kiadása.
mek.hu2011.05.20

A kötetek megvásárolhatók a TERC Kiadónál (1149 Budapest, Pillangó park 9.), illetve megrendelhetők a kiadó honlapján (www.terc.hu) keresztül.

Ezek a tankönyvek az 1960-as évekkel bezárólag széles körben alkalmazott épületszerkezeteket mutatják be, és tájékoztatást adnak azok készítési módjáról is. A kötetek tartalmának ismerete a rekonstrukciós feladatokhoz is elengedhetetlenül szükséges, ezért a szakmagyakorló építő- és építészmérnökök számára is ajánlott. A hallgatóknak a klasszikus épületszerkezettan tanulmányozása során nyújt hasznos segítséget, kialakuló kézikönyvtáruk elengedhetetlen darabja. Megjelenése régóta fennálló hiányt pótol. Kiadását a jogörökösöknek és a kiadónak köszönjük.
BME Magasépítési Tanszék

 

Ezt a cikket olvasta már?

Tényvisszaverődések

2011. december 9-én fél hatkor bemutatják a Vargha Mihály írásaiból, rajzaiból összeállított könyvet....