Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Eon Design Project - mminterier többszörösen díjnyertes design bútorai

Az mminterier többszörösen díjnyertes design bútorai első alkalommal Magyarországon az Eon Design Project budapesti bemutatótermében
2011.05.27

A luhacovice-i székhelyű mminterier mind Csehországban, mind a világban méltán vált a cseh design egyik vezető képviselőjévé, friss és fiatalos formai kialakításaival, innovatív gondolkodásmódjával és experimentális design megoldásaival. A céget Miroslav Manas formatervező alapította 1993-ban. Működésük megkezdése óta minden évben több világeseményen, nemzetközi kiállításon és design rendezvényen is megjelennek termékeikkel, például 2010-ben a Shanghai-i Világkiállításon a cseh standon, valamint 2009-ben a 100% Design nevű rendezvényen Londonban. A Swing nevű foteljük (design: René Sulc) 2009-ben elnyerte Az Év Bútora díjat, valamint a Mobitex Nagydíjat.

A cég termékkínálatában helyet kapnak az ötletesnek ítélt diplomamunkák is, így valósulhatott meg a mongol származású Anar Davaasambuu Nomad fantázianevű bárszéke vagy Boris Klimek Shaggy elnevezésű puffja.

A cég alapítása óta gyárt kárpitozott design bútorokat közületi és lakossági felhasználásra egyaránt. A gyártás manufakturálisan szervezett, továbbá az egyéni testreszabásra is lehetőséget adnak. Az mminterier termékei május 28-ig tekinthetők meg az Eon Design Project budapesti bemutatótermében.

Az mminterier díjnyertes bútorai:


2009 Mobitex Nagydíj "Haladó Design" kategóriában; "Az Év Bútora" Díj, Swing modell
2006 Kiváló Design, Koxy modell
2006 Jó Design, NO4S modell
2006 Cseh Design Nagydíj 2. helyezett, "Az Év Gyártója" kategóriában; Jó Design, Vázka modell
2003 Jó Design, Didakt modell
2001 Jó Design, Kubus modell

Az mminterier székhelye (Luhacovice, Cseh Köztársaság)


Szeretettel várjuk bemutatótermünkben!


Eon Design Project Kft. A Wiesner-Hager, a WINI és a Silent Gliss magyarországi képviselete. Cím: 1023 Budapest, Mecset u. 10.
Mobil: +36 (30) 924 86 88, E-mail: info@eondesign.hu, Honlap: www.eondesign.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szakrális terek

Benczúr László szakrális terek című életmű-kiállítása