Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Marosi Ilona képzőművész kiállítása

„A művészi teremtés örökös birok és viaskodás…” (Kosztolányi) Bevezető gondolatok Marosi Ilona képzőművész kiállítása elé
artportal.hu2011.10.27

Az Örökség Galériában október 27.-én 16 órakor nyitja meg a művésznő murális munkáinak tárlatát L. Simon László a Magyar Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke. A december 11.-ig látogatható kiállítás létrejöttét két tényező befolyásolhatta. Az egyik, hogy Marosi Ilona ez év január 7.-én lépett életének 70. évébe. A második, hogy rendszeresen szükségesnek tartotta ugyan egy-egy ciklus eredményeinek bemutatását, építészethez köthető alkotásaira koncentrálót még nem láthattunk. Mivel életműve kiegyensúlyozott, egységes Egész, amelynek része a közönség előtt való megjelenés is, ez alkalommal is érzékelhetővé teszi a teljes alkotói folyamatot, láthatóvá az egyes ciklusok lényegi eredményeit.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Kitekintés 2011

Az ÉK Egyesület kiállítása a FUGÁ-ban