Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Ismét Budapesten az osztrák-magyar építészeti vándorkiállítás

Utolsó állomásához - újra Budapestre - érkezett az Interaction Architecture vándorkiállítás.
bautrend.hu2011.11.14

Az Ausztriában és Magyarországon kiírt építészeti pályázat nyertes alkotásai az Erzsébet téri Gödör klubban mutatkozhattak be először, majd a vándorkiállítás több hazai és osztrák városba eljutott.

A kiállítás Győrben az egyetemi könyvtár új épületében, Pécsett a Pollack Mihály Műszaki Kar aulájában, Bécsben a Bene belvárosi bemutatótermében, Grazban a repülőtér indulási csarnokában és Szombathelyen az Iseum Savariense új épületében volt látható.
November 20-ig érdemes ellátogatni Budapest talán egyik legkedvesebb terére, az Egyetem térre is, ahol több kávézóból is jó kilátás nyílik a tér közepén elhelyezett installációra.
interaction-architecture.jpg

Az „Interaction Architecture 2011 | Austria | Hungary” programsorozat keretében a szervezőknek neves osztrák építészeket sikerült Magyarországra hívniuk, a Műegyetemen két teltházas előadásra is sor került.

Az egészéves projektet a BM, az NKA, az Osztrák Kulturális Fórum, a ZV der Architekten Steiermark, a MÉSZ, a BME, az ELTE Gemanisztikai Intézete, a BMMI, a Lánchíd 19 Design Hotel, a Beflex, a Maxballoon, a Piarsoft és az Educomm Communications támogatta.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Kitekintés 2011

Az ÉK Egyesület kiállítása a FUGÁ-ban