Precíz Biztonságtechnikai és Szaktanácsadó Kft.

Címadatok

Cím 6721 Szeged, Füredi utca 3. sz.
Weboldal http://www.precizkft.hu
E-mail cím 
Telefon 62/547-960
Telephely 1097 Budapest, Futó u. 22-24. sz.

Bemutatkozás

A gazdasági élet állandó változásai - jogszabályok, szakmai ismeretek, minõségügyi követelmények- az Európai Unióban még fokozottabb kiélezett versenyhelyzetet teremtenek a vállalkozások számára. A versenyképesség megszerzéséhez, illetve fenntartásához nyújtanak szakmai segítséget a PRECÍZ Biztonságtechnikai és szaktanácsadó Kft. szolgáltatásai.

A munka világában állandóan változó törvények, jogszabályok, rendeletek a gazdálkodó szervezetek, vállalkozások számára külön-külön szakterületenként, vagy komplexen igen komoly pénzügyi terhet jelentenek (szakemberigény, munkaerõ alkalmazási költségei, továbbképzés, oktatás, jogszabály követés, dokumentáció költsége stb.). A mai költségérzékeny mûködési feltételek között még kedvezõbb lehetõségeket tudunk biztosítani partnereink részére.

Cégünk 1990. évtõl végzi az egész országra kiterjedõen szolgáltatási tevékenységét. Célunk, hogy korrekt hosszú távú partneri kapcsolatot kialakítva az újonnan létesülõ vagy már meglévõ különbözõ vállalkozási formák részére legórendszerûen egymásra épülõ szolgáltatási tevékenységet biztosítsunk:
- munkavédelem, tûzvédelem, környezetvédelem, emelőgép és egyéb gépfelülvizsgálati- és szakértõi tevékenység. A 2008. évtől az egész országra kiterjedően tűzvédelmi szakvizsgáztatás lebonyolítása, telepengedélyezési eljárások, működési engedélyek bonyolításával bővítettük szolgáltatásainkat.

2006. évtől új szolgáltatásként a játszótéri eszközök éves biztonsági és üzembe helyezést megelőző ellenőrzését végzi a Gazdasági és Közlekedési minisztérium 096/2005. okirat, valamint a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet alapján.
Teljeskörűen elvégezzük a kockázatelemzéseket és az ehhez szükséges méréseket (zaj, por világítás ...stb.).

Magyarországon elsőként a munkavédelmi-, tűzvédelmi szolgáltatásokra vonatkozóan cégünk 1998-ban megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi minőségtanúsítást. Az elvégzett munkánk színvonalát az elismert szakemberekből kialakított szakértői kollektíva garantálja.

Szolgáltatásainkat közel 300 vállalkozás, intézmény veszi igénybe folyamatos vagy eseti megbízások alapján.

Amennyiben bármelyik témakörben sikerült felkelteni érdeklõdését úgy kérem, szíveskedjen telefonon, faxon vagy e-mailben jelezni, hogy szakembereink felkereshessék Önt.