Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szombaton MKB Veszprém–Pick Szeged - nagy harcra készülnek

Holnap 12.45-kor a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata rangadót játszik a Budapest Bank férfi kézilabdaligában az ősi rivális, az MKB Veszprém otthonában.

2012.03.02

1. Kiel–Flensburg. 2. Pick Szeged–MKB Veszprém. Sokszor leírtuk már, a férfi kézilabda-bajnokságokat vizsgálták, és a német csúcsderbi után a magyar bajnokság rangadóját tartották a világ (!) második legnagyobb összecsapásának.

Már csak egyet kell aludni, és következik a Budapest Bank férfi kézilabdaliga várva várt eseménye, a Veszprém–Szeged összecsapás. Teljes a keret Szegeden, a bajnoki címvédőnél egyetlen hiányzó lesz, az Eb-n térdsérülést szenvedő Iváncsik Tamás, így minden adott ahhoz, hogy emlékezetes meccset vívjon egymással a két csapat.

– Jó volt látni, hogy mindenki edzésre jelentkezett, olyan nagy volt a kör az eligazítás alatt, ami régen fordult elő, mindannyian gyakoroltunk, Buday, Törő és Lékai is velünk edzett. Mindannyian már a Veszprém meccsre koncentrálunk, egyre többet foglalkozunk a bajnokival. Nagy harc lesz, ígérem, minden erőnkkel azon leszünk, hogy nagy csatára kényszerítsük a bajnoki címvédőt – nyilatkozta a Pick Szeged védekezőspecialistája, Czina József.

A Pick Szeged ma délelőtt még tréningezik, majd 17 órakor útra kel, a Balaton partján, Balatonfüreden tölti az éjszakát. A szombati meccs 12.45-kor kezdődik, ország, világ láthatja, az RTL Klub élőben közvetíti a rangadót. A delmagyar.hu on-line közvetítésben számol be a meccsről, már egy órával a kezdés előtt friss hírekkel jelentkezünk a helyszínről.    

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.