Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kézilabdasulit tartott a Pick Szeged

Magabiztos győzelemmel harcolta ki a magyar kupában a legjobb négy közé jutást a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Skaliczki László mesteredző együttese 3000 néző előtt 29–16-ra győzte le a Csurgói KK-t, és 51–40-es összesítéssel lépett tovább.

2012.03.08

Két perccel a vége előtt a B közép, amelynek egyik része a G szektorban, míg az Ultras Szeged tábora a megszokott helyen buzdította a fiúkat, arra kérte a csordultig telt újszegedi sportcsarnok közönségét, hogy álljanak fel. A nézők egy pillanat alatt teljesítették a kérést, a parádés második félidei játékot pedig vastapssal jutalmazták.

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata megmutatta az erejét, magabiztosan, 51–40-es összesítéssel harcolta ki a legjobb négy közé jutást a Csurgói KK-val szemben a magyar kupában.
Az első félidőben bátran játszottak a vendégek, belementek egy olyan ritmusú játékba, amit a magyar mezőnyben kevesen bírnak. Bebizonyosodott, hogy a Pick a nemzetközi meccseknek köszönhetően olyan erőt szerzett, hogy a második harminc percben esélyt sem hagyott a nagyon szimpatikus, több egykori kedvencet is a soraiban tudó Csurgónak.

„Józsi, nem kapunk több gólt!" – szólt Tatai Péter Czinához egy vendégtámadás alkalmával. A társak pedig szófogadóak voltak, húsz perc alatt összesen kétszer tudták őket megverni a Somogy megyeiek. „Tatai Peti!" – zúgott a Pick-tábor, a válogatott kapus elképesztő dolgokat művelt. Támadásban pedig a két rutinos játékos, Fero Sulc és Buday Dániel villogott. Ötletesen, tetszetősen játszottak a Skaliczki-fiúk, a mesteredző többször is tapsolt a kispadon, elégedett volt a látottakkal.
A már említett második játékrészben egyetlen kérdés maradt, mekkora különbséggel nyer a Szeged. Az erődemonstráció jól sikerült, a végén 13 gól lett „közte". Igazi népünnepély volt, a kézilabda ismét nyert Szegeden, a fiúk ott vannak a legjobb négy között, az áprilisi Final Fourban.

A találkozó a jótékonykodásról is szólt, az árván maradt bordányi Németh testvéreknek gyűjtöttek a nézők. A legidősebb lány, Eszter a község polgármestere, Tanács Gábor társaságában nézte végig a meccset és köszönte meg a közönségnek, a Pick Szegednek és a Csurgó KK-nak az adományt, amelyet a házuk felújítására használnak fel.

Skaliczki László: – A második félidőben megfelelő védekezéssel és kiváló kapusteljesítménnyel rukkoltunk elő. Egyre ötletesebben támadtunk, amit a közönség is élvezett. Elégedett voltam a csapattal. Teljesítettük a kitűzött célt, ott vagyunk a legjobb négyben, a bajnokságban az alapszakaszban a másodikok lettünk.

Fero Sulc: – Örülök annak, hogy ilyen sokan eljöttek a meccsre, jó érzés telt ház előtt kézilabdázni. Bizonyítottuk, hogy micsoda erő rejlik bennünk, nagy a csapategység. A szurkolóknak köszönöm, hogy februárban a legjobb játékosnak választottak, remélem, a kilenc gólommal ezúttal is örömet szereztem nekik.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.