Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Magabiztos játékkal nyert a Pick az FTC-PLER ellen

Kissé nehézkes kezdés után nagyon sima győzelmet aratott a Pick Szeged az FTC-PLER ellen, parádés győzelemmel zárva az NB I alapszakaszát.

2012.03.26

Idei utolsó alapszakaszmeccsén kicsit beragadt a rajtnál a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, s a vendégek meg is léptek 3-1-re. 5-4-es vezetésüket követően Buday Dániel hetesből egyenlített, majd átvette Skaliczki László együttese az irányatást az első félidő kissé paprikás játékot hozó derekán, s folyamatosan növelte előnyét a szünetig (15-8). Rajko Prodanovic indítások után elől, Mikler Roland bravúros védéseivel hátul nyújtott kiemelkedőt az első játékrészben. A folytatásban aztán hamar meglett a “köztetíz”, egy 8-1-es sorozattal valósággal állva hagyta ellenfelét a Pick, s végül gálázva, 17 gólos győzelemmel búcsúztatta az alapszakaszt.

A következő erőpróba április közepén vár Zubai Szabolcsékra a magyar kupa négyesdöntőjében Budapesten.

További információkat az alábbi linkre kattintva olvashat: szegedma.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.