Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Az A-Híd Szeged Beton a Népligetben is győzött

A Vodafone férfi vízilabda negyeddöntő visszavágóján is gólzáporos győzelmet aratott az A-Híd Szeged Beton együttese, így összesítésben 2-0-s sikerrel jutott a bajnokság legjobb négy csapata közé.

2012.03.29

FTC-Fischer Klíma - A-Híd Szeged Beton VE 7-15 (1-3, 2-2, 3-5, 1-5)

Vodafone férfi vízilabda OB. I. rájátszás, negyeddöntő, visszvágó.
Budapest, Népligeti uszoda, 100 néző. Vezette: Marjay Zsolt, Molnár Péter.

BETON: BAKSA – Kiss, Kunac 2, BÁLINT 2, MOLNÁR 4, Somogyi, Hegedüs 2. Csere: Younger, Török 2, KAYES 2, Turzai, Varga P. 1, Lehmann, Molnár D. (kapus). Edző: Vincze Balázs.

FTC: Kosztrov – ERNYEY 3, Polovicz, Simon, PAJÁN 1, Illés, Kincses. Csere: Francsics 1, Manhenz 1, Simon, Szöllősi 1, Mocsári, Sánta, Polovicz. Edző: Ambrus Tamás.

Emberelőny: 4/2 ill. 6/2.

Ötméteres: 2/1 ill. 1/1.

Kipontozódott: Simon (32. perc)

Vincze Balázs: Örülök az elődöntőnek, a csapat azt a teljesítményt nyújtotta, ami várható volt. Gratulálok a fiúknak.

4. negyed (1-5)

8. perc:
Szegedi fór, nem tudjuk belőni. Végigtámadja a percet a Szeged, gól már nincs, így is fölényes győzelem lett a vége. Kettős sikerrel jutottunk be a bajnokság legjobb négy csapata közé.

7. perc: Minden nem jöhet össze, Kosztrov szerez labdát. Jól indul meg a Fradi, viszont Kayes szedi le az egyik átadást, véget is ér a Fradi próbálkozása. Újabb időkérés.

6. perc: Megindulunk, de a hatalmas erejű lövés ellenére sincs Kiss Csaba gól. Viszont fővárosi sem, gyorsan labdát szerzünk, előnyben jöhetünk. Időt kér Vincze Balázs. Bár az előny lejár, a Molnár-gól attól még ér. 7-15.

5. perc: A védekezés szuper, megint labdát szerzünk. Younger hasznos hátul. Molnár meg elöl, harmadik gólját vágja be. 7-14. Újabb bravúros védést mutat be a fiatal szegedi kapus.

4. perc: Manhenz távoli lövését védi Molnár Dávid, majd Kosztrov tesz hasonlóan Younger bombájánál.

3. perc: Hegedüs adná be Molnárnak a labdát, Kosztrov azonban gyorsabb. Török nemcsak a labdát, de a kapust is belőtte a kapuba. 7-13.

2. perc: Sánta próbálkozik egy csavarral centerben, Molnár Dávid üti ki a labdát. Támadhat tovább a Ferencváros, előnyben, de nem mennek vele sokra.

1. perc: Szegedi labdaszerzés, majd gyorsan jön a gól is, Hegedüs nevét skandálja a maroknyi szegedi szurkolótábor. 6-11. Ötméterest kap a Fradi, Francsics könnyedén vágja be. 7-11. Kunac nem passzol, inkább lő. Jól tette. 7-12.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.delmagyar.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Bravúros szentesi férfi pólógyőzelem...

Bravúros győzelmet aratott a férfi Vodafone OB I-ben a Bodrogi Bau CS&K Szentesi VK együttese az...