Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A Pick Szeged utánpótlássikerei

Szép eredményeket értek el március végén a Pick Szeged utánpótlásjátékosai. A nagyobbak Európa-bajnoki selejtezőn és felkészülési tornán, a kisebbek országos bajnokságokban mérettek meg.

2012.04.04

A Pick Szeged utánpótlásából három szegedi utazott az elmúlt hétvégén a bulgáriai Gabrovóban rendezett U18-as Eb-selejtezőre. A csapat honlapja szerint a Fekete Bálinttal, Miklós Gergővel és Molnár Bencével felálló magyar U18-as csapat március 30. és április 1. között mérkőzött meg a svéd, az ukrán és a bolgár korosztályos együttessel. A mieink az első napon 33-30-ra kikaptak a skandinávoktól, s így – bár 43-24-re verték keleti szomszédainkat és 54-24-re a házigazdákat – a svédek mögött a csoport második helyét megszerezve nem jutottak ki a júliusi, ausztriai kontinensviadalra.

Ugyancsak Eb-selejtezőre készül a Pick két U20-as juniorválogatott játékosa, Szilágyi Dávid és Szélpál László, akik a hétvégén Dabason felkészülési tornán vettek részt. A nemzeti csapat 3 ponttal a harmadik helyen zárta a viadalt Oroszország és Tunézia mögött úgy, hogy a szlovákokkal döntetlent játszottak, az észak-afrikaiaktól szoros vereséget szenvedtek, s a tornagyőztes orosz csapatot tíz góllal verték.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.szegedma.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.