Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szeged Beton VE-ZF-Eger összecsapás, ma este

Szeged - Ma 18 órakor – a pénztár 17 órakor nyit (!) – az újszegedi sportuszodában a már említett ZF- Egerrel mérkőzik a Szeged.

2012.04.10

Izgalmas hetek elé néznek az A-Híd Szeged Beton VE drukkerei. Csúcsmeccsek következnek a Tisza-parti csapat számára. Vincze Balázs együttese a Vodafone OB I elődöntőjében a bajnoki címvédő ZF-Egerrel csatázik, míg a jövő héten a Bajnokok Ligájában a Mladost Zagreb ellen száll harcba a legjobb négy közé jutásért.

Most azonban maradjunk a magyar bajnokságnál, ma 18 órakor – a pénztár 17 órakor nyit (!) – az újszegedi sportuszodában a már említett ZF- Egerrel mérkőzik a Szeged. A Heves megyeiek – hasonlóan a Betonhoz – a múlt héten kétkapus edzőmeccset játszottak, a Szolnok volt az ellenfelük. Gerendás György csapata már hétfőn megérkezett, és este a meccs helyszínén tréningezett. Jó hír, hogy az A-Híd kerete is teljes, így Vincze mester a legerősebb összeállításban küldheti csatába a csapatát.

– A bajnokság előtt azt tűztük ki célul, hogy szeretnénk bajnoki döntőt játszani. Most itt állunk a kapuban, közel a fináléhoz. Hihetetlenül fontos meccs következik ma este. Persze, most legtöbben a jövő heti BL-meccsről beszélnek, de számunkra jelen pillanatban ez a legfontosabb feladat, hogy a bajnoki elődöntőt sikerrel vegyük. A szegedi vízilabda volt már a döntő közelében, de még nem jutott be sohasem a fináléba. Az Egernek nem sikerült úgy eddig az idénye, ahogy szerette volna. Ez az utolsó esélyük, hogy valamit elérjenek ebben a szezonban, éppen ezért nem mindennapi csatára számítok.

A két együttes az alapszakaszban és a Bajnokok Ligájában is kétszer-kétszer mérkőzött egymással. A Szeged háromszor nyert, egyszer szenvedett vereséget.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.delmagyar.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.