Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szeged Beton-Eger 11-14

A harmadik negyedben szerzett hátrányt nem tudta ledolgozni az A-Híd Szeged Beton együttese, s bár a végéig küzdöttek a srácok, 11-14-re kikaptak az Egertől. A két győzelemig tartó elődöntő állása így 1-0 a hevesiek javára.

2012.04.11

A-Híd Szeged Beton VE-ZF-Eger 11-14 (3-2, 3-4, 1-5, 4-3)
Férfi vízilabda OB I, rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés.
Szeged, újszegedi sportuszoda, 500 néző. Vezette: Németh András, Füzesi Zsolt.

Szeged: Baksa – Kiss Cs. 1, Kunac, Bálint, Molnár T. 2, Somogyi 2, Hegedüs 2. Csere: Török 2, Varga P., Younger, Turzai, Kayes 2, Juhász. Edző: Vincze Balázs.

Eger: Szécsi – Hosnyánszky 1, Bundschuch 1, Graham 3, Varga Zs. 3, Biros 2, Bátori 1. Csere: Gerritse, Kovács G. 1, Mezei 1, Seman 1, Binder, Chilkó. Edző: Gerendás György.

Emberelőny: 15/6 ill. 11/6.

Ötméteres: 1/0 ill.

Kipontozódott: Binder (28. perc), Kovács G. (29.perc), Turzai (30. perc), Graham (31. perc).

Vincze Balázs: Megint volt egy olyan negyed, ami eldöntötte az egész mérkőzést. Emellett elöl és hátul is olyan hibákat vétettünk, amit egy ilyen mérkőzés nem bír el. Ha megfelelő koncentráltsággal orvosolni tudjuk ezeket a hibákat, akkor még ott a csütörtöki mérkőzés, ahol bármi lehet.

A két győzelemig tartó párharc állása 1-0 az Eger javára. Folytatás csütörtökön 18.30-tól az egri Bitskey uszodában.


4. negyed (4-3)

Még egy előny a végére, Hegedüs ezt bevágja. A taps és a dudaszó ugyanúgy jár, az egriek viszont már éneklik, szép volt fiúk. 11-14. A félpályánál megvárják a csapatok, hogy leteljen az idő. Nagy gondban van a Szeged, Egerben pokoli nehéz lesz nyerni.

7. perc: Előnyben támadhatunk, Hegedüs tekeri rá, Szécsi most már mindent fog. Feléledt a maréknyi egri szurkolótábor is.


6. perc:
A blokkban akad el megint az egri lövés, Vincze Balázs hajtja fiait. Előnyben vagyunk, Kiss Csaba gyorsan be is csavarja a labdát a kapuba. Még nem ment el a meccs, 10-13.NEm szabad gólt kapni! Hosszan támad az Eger, megy az idő, csak kapnak egy fórt is. Varga Zsolt eldöntötte... 10-14.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.delmagyar.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.