Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
27–26-ra kikapott a Pick Szeged

Budapest - Hatalmas csatában, végig nagyot harcolva, a Pick-tábor szenzációs biztatása mellett egyetlen góllal, 27–26-ra kikapott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata tegnap a fővárosban a magyarkupa-döntőjében a címvédő MKB Veszprém ellen.

2012.04.16

Pick Szeged–MKB Veszprém 26–27 (18–16)
Férfi kézilabda magyar kupa, döntő. Budapest, Sportmax2 Aréna, 1400 néző. Vezette: Kékes Cs., Kékes P.

Pick Szeged: MIKLER – PRODANOVICS 9/4, ANCSIN 4, Buday 2, Zubai 1, Sulc 3, VADKERTI 3. Csere: TATAI (kapus), Czina, BAJORHEGYI 2, Lékai 1, Beocsanin, Pribanic 1. Vezetőedző: Skaliczki László.
MKB Veszprém: Alilovic – Gulyás 2, Sulic 5, Laluska, Schuch, Terzic 2, IVÁNCSIK G. 4. Csere: FAZEKAS (kapus), VUJIN 8/2, CSÁSZÁR 4, Pérez 2. Vezetőedző: Mocsai Lajos.

Kiállítások: 18, illetve 16 perc.
Hétméteres: 4/4, illetve 4/2.

A bronzmérkőzésen: Balatonfüred–Tatabánya 21–24 (6–12).

Fortuna nem fogta végig a Pick Szeged kezét. A hajrában elengedte.
Egyetlen góllal kapott ki a magyar kupa döntőjében a Tisza-parti alakulat. Olyan közel állt a hetedik kupagyőzelemhez Skaliczki László legénysége, hogy már-már fogta a kapitány, Vadkerti Attila serleget. 28 másodperccel a vége előtt Marko Vujin szerezte a mindent eldöntő találatot.

A Pick a meccsen több időszakban is kiemelkedően kézilabdázott. Remekül védekezett, okosan, szellemesen támadott. Az első félidőben Mikler Roland, a másodikban Tatai Péter mutatott be bravúrokat. A társak közül Rajko Prodanovics vitte a prímet, az Eb-ezüstérmes szórta a gólokat, nem tudott hibázni. Ancsin is rendesen megszórta előbb Alilovicot, majd Fazekast. Az első félidőben, illetve a második játékrészben is sikerült meglépni több találattal. Tombolt is a sportszerű, remek hangulatot teremtő Pick-tábor.

Sajnos a Kékes testvérek többször is a Pick kárára tévedtek. Amikor kellett, a Veszprém mindig segítséget kapott tőlük. Egyetlen kérdéses és vitatott helyzetből sem a Szeged került ki győztesen. Carlos Pérezt pedig úgy védték, mint a hímes tojást. Renato Sulic ütött fent és lent is, de nem kapott büntetést. Ha viszont Pérez nagyot esett, máris fújtak.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.delmagyar.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.