Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szeged Beton-Honvéd összecsapás

A vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen kerekedett felül az A-Híd Szeged Beton VE együttese a Honvédon a bajnoki bronzmeccs első összecsapásán.

2012.04.24

Hamar magához ragadta a kezdeményezést a Szeged Beton a Honvéd elleni bronzcsata első felvonásában, s az első perctől kezdve kétséget sem hagyott afelől, hogy az újszegedi találkozót ki nyeri meg. Vincze Balázs együttese a szünetre meggyőző, ötgólos előnybe került dacára a gyatra emberelőny-kihasználásnak, s köszönhetően többek között Baksa László egész meccsen bemutatott bravúrjainak. A fordulás után már hatra is nőtt a hazaiak előnye, akiket – a sátras uszoda lehetőségeihez mérten – ismét nagy szurkolóhad buzdított szakadatlanul a találkozó folyamán. Vad Lajos együttese a negyedet végül döntetlenre tudta hozni, ám ez messze nem volt elég, s az utolsó játékrészben magabiztosan, parádés játékkal gyűjtötte be a győzelmet a Beton, s ezzel 1-0-ra vezet az OB I 3. helyéért zajló párharcában.

A bronzért vívott harc második csatájára szerdán este 19 órától kerül sor a fővárosban.

Férfi vízilabda OB I. bronzmeccs, első mérkőzés:

A-Híd Szeged Beton – Groupama Honvéd 14-8 (3-1, 5-2, 3-3, 3-2)
Szeged, újszegedi sportuszoda, 400 néző. Vezette: Kun György, Füzesi Zsolt.
Szeged Beton: BAKSA – Turzai 1, JUHÁSZ 1, Kunac 2, Varga P. 1, TÖRÖK 2, Molnár 1. Csere: Lehmann, Kayes, KISS CS. 2, Hegedüs, Younger 2, Somogyi 2. Vezetőedző: Vincze Balázs.

A cikk folytatását a következő oldalon olvashatja: www.szegedma.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Továbbra is veretlenül: Szeged Beton-...

Egy kőkemény mérkőzésen parádés győzelmet aratott a Szeged Beton csapata a bajnokság második helyeze...