Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Bajnoki döntő, második meccs

A Pick Szeged csapata vasárnap 12 órakor a BB-liga döntőjének második mérkőzésén az újszegedi sportcsarnokban fogadja az MKB Veszprém együttesét. A két győzelemig tartó párharcban 1:0-ra vezet a Veszprém.

2012.05.09

A vasárnapi meccs után egy nap pihenőt kapott a csapat Skaliczki László mesteredzőtől, majd kedd délután már dupla foglalkozás szerepel a programban. Előbb videózás, majd tréning következik a csapat tagjainak.

Szerencsére mindenki sérülés nélkül megúszta az első meccset, így a legerősebb kerettel készülhetünk a BB-liga döntőjének második meccsére.

- Javítunk! Egyenlíteni szeretnénk, és erre képesek vagyunk, az idei szezonban már bizonyítottuk ezt. Sikerült az ősszel legyőzni a Veszprémet, és most vasárnap is ezt szeretnénk. Közösen a szurkolókkal, együtt, hatvan percen keresztül harcolva - nyilatkozta Vadkerti Attila, csapatkapitány.

Az első meccs érdekessége, hogy a 2011/2012-es szezonban eddig négyszer csapott össze a két csapat egymással, a Veszprém háromszor nyert, míg a Pick Szeged egyszer. Csapatunk 100 gólt szerzett idén a bajnoki címvédő ellen, a jubileumi találatot a fiatal Nagy Norbert időntúli hetese jelentette.

A vasárnapi meccs előtt kerül majd sor április legjobb szegedi játékosának a díjátadására. A drukkerek nagy fölénnyel választották meg legjobbnak csapatunk szerb légiósát, Rajko Prodanovicsot.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.pickhandball.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

27–26-ra kikapott a Pick Szeged

Budapest - Hatalmas csatában, végig nagyot harcolva, a Pick-tábor szenzációs biztatása mellett egyet...