Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Pick Szeged – Veszprém 24-23

Pick Szeged-MKB Veszprém 24-23 (11-10)
Férfi kézilabda NB I, döntő, 2. mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3500 néző. Vezette: Bonifert, Oláh.

2012.05.14

SZEGED: Tatai – Prodanovics 6, Ancsin 2, Buday 4, Zubai 2, Sulc 5, Vadkerti 1. Csere: Mikler (kapus), Czina, Lékai 3, Bajorhegyi, Pribanic 1. Vezetőedző: Skaliczki László.
VESZPRÉM: Alilovic – Gulyás, Sulic 1, Laluska 1, Schuch, Terzic 1, Iváncsik G. Csere: Fazekas (kapus), Vujin 6, Császár 2, Pérez 8, Korazija 1, Vilovszki 2, Urban 1. Vezetőedző: Mocsai Lajos.

Részletesebb statisztikát itt találhattok.

Skaliczki László: – Nagyon boldog vagyok. Lendületesek voltunk, gyorsaságunkat pedig kiegészítette a remek kapusteljesítmény, ráadásul a blokkok is bejöttek. Olykor félelmet is láttam a tanítványaim szemében, de végül a rendezett védelem ellen is jól játszottunk. Playoff meccshez méltó izgalmakat hozott a meccs.

Mocsai Lajos: – Gratulálunk a Szegednek. Győzelemre készültünk, hiába tesz jót a klubnak, ha otthon még egy meccset játszunk. Lassan alakultak ki a támadásaink, a Pick pedig jeleskedett a rendezetlen védelem elleni játékban. A szoros végjátékban Tatai bravúrjaival megszerezte a győzelmet a Pick. Remek hangulatú és kemény mérkőzés volt, a csodálatos hangulathoz is gratulálok. Szombaton megpróbáljuk megszerezni a győzelmet.

Buday Dániel: – Veszprémben nagyon rosszul játszottunk, de most harcoltunk és megérdemelten nyertünk. Ugyanilyen keményen és koncentráltan kell küzdenünk  a harmadik találkozón.

Császár Gábor: – A sportágat jól népszerűsítette ez a csata. Tudtuk, hogy a Szegedet nem lehet lebecsülni, kemény ütközetre késztettek minket. A második félidőben elléphettünk volna, de a legfontosabb pillanatokban nagy hibákat vétettünk.

Az őszi szegedi bajnoki meccset nem csak eredményben másolta le a Pick Szeged csapata. Ugyanaz a tűz lobogott a fiúk szemében – végre a Tisza-parti közönségtől búcsúzó Lékaiéban is -, a csapatjáték fantasztikus volt, a védelem pedig akkor is kőkemény maradt, amikor Czina végleg kiállíttatta magát. Tatai pedig újra előhúzta a cilinderből a bravúrokat, őt éltette legtöbbször a közönség.

Egy dolog változott őszhöz képest: Perez újjászületett. Negyven évesen egy húsz éves ifjonc lendületével játszott, nyolc gólt szerzett. Vujin is remekül játszott, a két klasszis kevés hibát vétett, de a legfontosabb pillanatokban bizony bakiztak, a szerb átlövő pedig kétszer is földre került az igen kemény végjátékban.

Prodanovics továbbra is tartja Eb-formáját, remélhetőleg szombaton is villogni fog. Apró sérülése ellenére Buday is kiemelkedőt nyújtott, de talán ő is bízik benne, hogy szombaton még több remek egyéni teljesítménnyel rukkol elő a Pick, Veszprémben ugyanis jön a mindent eldöntő csata.

A harmadik bajnoki cím még meglehet.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.szegedcafe.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.