Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
HPQ: reális esély a négy közé kerülésre

A HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata ma 20 órától Szolnokon játszik negyeddöntő-odavágót a magyar kupában (a visszavágót jövő szerdán, január 26-án 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban).

2011.01.20

Jó hír a szegedieknél, hogy az mk-meccseken a már visszavonult, egykori válogatott, Petheő Gábor is vállalja a játékot, sőt a térdműtéten átesett Csányi Dániel és Csíkos Gábor is ott lesz a mai találkozón.

Az ellenfélből, a Szolnok csapatából két játékosra kell különösen figyelni: Csépke Gábor és Kovács Sándor korábban tagja volt az U23-as válogatottnak.

A HPQ-Szegednek – eddigi legnagyobb sikerét elérve – a 2008/2009-es évadban az Extraligában sikerült megszereznie a 4. helyet, de a magyar kupában ez idáig a nyolc közé jutás volt a legjobb eredménye. Nem lebecsülve az NB I-ben szereplő, az alapszakaszt a 3. helyen zárt Szolnok játékerejét, most reális az esélye a Szegednek az elődöntőbe kerülésre.
Ezen a héten a kupa mellett bajnoki mérkőzésen is pályára lépnek Tormáék. Pénteken 18 órától az Etelka sori sportcsarnokban a Veszprémet fogadják az 5–9. helyért zajló középszakaszban.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Egyik bajnokságban sem indul a HPQ-Sz...

Hiába futkostak pénz után a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapatának vezetői, erőfeszítéseiket nem koroná...