Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Bodrogi Bau Szentes: így ki lehet kapni

A Bodrogi Bau Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata a hétvégén két vereséggel kezdte a bajnokság második körét.

2011.01.31

A szombati „feladat" a Ferencváros volt a Bodrogi Bau Szentesi VK férfi vízilabdásainak a ligeti uszodában, s csakis tisztes helytállást lehetett várni, remélni a házigazdáktól. A találkozó előtt az egykori pólóst, Mészáros Zoltánt köszöntötte a klub 50. születésnapja alkalmából. Ez hagyomány Szentesen, senkiről sem feledkeznek meg.

A szépszámú közönség síppal, dobbal „felfegyverkezve" remek hangulatot teremtett a sátorban, jelezték: rajtuk nem múlik semmi. És azt kell mondani, a játékosokon sem múlott. A vége ugyan hatgólos vereség (7–13) lett, de a Kurca-partiak küzdöttek, szép dolgokat mutattak, azzal nem tudtak mit kezdeni, hogy a zöld-fehéreknek szinte minden lövése a hálóban landolt. A betegségektől tizedelt házigazdáktól – az első számú kapus, Horváth Tamás is hiányzott – többre egyszerűen nem telhetett a klasszisokat felvonultató FTC-vel szemben.

A Honvéd ellen a még szebbik arcát mutatta a Szentes. Remek dolgokat produkáltak a medencében, a meccset félvállról vevő vendégek mestere, Vad Lajos nemhiába üvöltözött az övéivel.

Tóth László: – Betegeink nélkül fegyelmezetten játszottunk, több jó, a jövő szempontjából biztató dolgot láttam mindkét meccsen a fiúktól.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Vízilabda: kötelező Beton-győzelem

Az ellenfél tabellán elfoglalt pozíciójából kiindulva kissé nyögve nyelősre sikeredett első félidő u...