Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
XVII. ÉMSZ Labdarúgó Kupa - 2010. augusztus 27-28. Mórahalom

A 2010-es esztendőben Homokhátságban kerül megrendezésre az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének egyik legkedveltebb társadalmi rendezvénye, az ÉMSZ kispályás focitorna.
2010.07.05
Csapataik korábbi visszajelzései alapján a szervezők fokozottan figyeltek a helyszín kiválasztásakor a füves pálya minőségére, melyet ezúttal nem érhet kifogás.
Mórahalom városa önkormányzatának köszönhetően a focikupa résztvevői két napra érvényes belépőt kapnak az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. A fürdő 10.000 m2 parkosított zöldfelülettel közel 1,5 hektáros területen, 13 medencével várja a vendégeket.
Jelentkezési határidő: 2010. július 30.
A torna legalább 16 férficsapat nevezése esetén kerül megrendezésre, ezért hangsúlyozottan kérjük, hogy legkésőbb 2010. július 30-ig  minden csapat adja le nevezését!
 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.