Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
5-0-ról veszített két pontot a Beton

Második rájátszásbeli mérkőzésén sem tudott nyerni a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I 1-4. helyért zajló küzdelmeiben, a Honvéd otthonában. Kásás Zoltán legénysége már 5-0-ra is vezetett az első félidőben, emberelőnyös szituációit azonban képtelen volt gólra váltani a büntetőkkel megszórt meccsen.

2011.04.21
bett(2).jpg Juhász Zsolt két góljával 2-0-ra meglépett a Szeged Beton az 1-4. helyért zajló rájátszás első szakaszának 2. fordulójában a Honvéd otthonában. S a folytatás a második negyedben hasonlóan álomszerű volt, mint a vasárnapi Vasas elleni hazai találkozón: Somogyi Balázs, Kiss Csaba és Molnár Tamás a 13. percre 5-0-ra növelte a vendégek előnyét. A szünetig a hazaiaknak is sikerült végül betalálniuk a brillírozó Baksa László kapujába, így 6-2-es vendégvezetéssel jöhetett a pihenő.

Fordulás után újra előjött a Beton lassan már megszokott gyerekbetegsége: Molnár Tamásék képtelenek voltak emberelőnyös helyzeteiket kihasználni, ráadásul a hibák gyorsan megbosszulták magukat, mert az első félidei gólínség után hamar elkapták a fonalat Szívósék. A játékvezetők sem spóroltak a büntetőkkel az egyébként kemény meccsen, hol ide, hol oda fújtak be egyet-egyet. A beton azonban elvesztette két kulcsemberét: Török Béla és Molnár Tamás két perc alatt pontozódtak ki. A Honvéd pedig nagyon beindult 5-2-vel hozták a harmadik negyedet, s így feljöttek 8-7-re. A záró játékrészben nem tudott megújulni a Beton, hiába szállt vízbe még vállműtétet követően nem rég felépült Lehmann István is, ő sem tudott gólt dobni a feljavult Gergely Istvánnak. A háromig jutó Kiss Csaba ötméteresével még 9-7-re növelni tudta az előnyt a szegedi alakulat, azonban Tóth Márton és Salamon Ferenc góljai után örülni kell a döntetlennek is, hiszen a hazaiak előtt a győzelemre is megvolt az esély a mind dekoncentráltabbá váló Beton ellen.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.