Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Végig vezetve nyert a Szedeák Kaposváron

Végig vezetve 90–83-ra nyerte meg a Kaposvár elleni idegenbeli bajnokiját a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák A csoportos férfi kosárlabdacsapata a 9-14. helyért rendezett rájátszásban.

2011.04.29

Idegenben is esélyesnek számított a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák A csoportos férfi kosárlabdacsapata a Kaposvár elleni alsóházi rájátszásbeli bajnokiján, és Fodor Péter csapata nem is kegyelmezett meg a hazaiaknak.

A tizedik helyre eséllyel pályázó Szedeák jobban kezdett, Molnár triplájával 7–2-re lógott meg, majd a negyed végére Kiss Zsolt, Rubin és Dukics is elsüllyesztett egy hármast, így 27–14-re is vezetett a vendégcsapat. A folytatásban jórész állandósult a különbség, feltűnő volt, hogy a szegedi együttesben mindenki hozzá tudott tenni a kosártermeléshez, nem egy kiugró teljesítménynek, hanem a csapat jó dobószázalékának volt köszönhető a vezetés – a nagyszünetben 49-36 volt Drahoséknak.

A legnagyobb különbség a harmadik játékrészben, 73–49-nél alakult ki –főként Rubin és Tanács iparkodott –, ekkor nem sokan gondolták volna, hogy még szoros lehet a végjáték. Pedig az lett, a hazaiak kihasználták a szegedi hibákat, és negyedik negyedbeli fölényükkel az utolsó percre már öt pontra is megközelítették a Szedeákot (83–88), ám a Fodor-csapat végül ha nehezen is, kiharcolta a győzelmet.

Nyilasék nem sokat pihenhetnek, legközelebb szombaton 18 órától az újszegedi sportcsarnokban fogadják a sereghajtó Salgótarjánt. 

Fodor Péter: - Színvonalát tekintve egy idény végi mérkőzésen a jobb kezdésünk meghatározó volt. Kis megingás volt a játékunkben, de ez a győzelmünket nem veszélyezette.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Egyedülálló szedeákos utánpótlássiker...

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapatának történetében először fordult elő, hogy egy s...