Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szeged Beton-Honvéd 10-10

A rájátszásban immár 3. döntetlenjét játszotta a Szeged Beton férfi vízilabda-együttese – ezúttal a Honvéd ellen hazai medencében. Ezzel Kásás Zoltán csapata bebiztosította rájátszásbeli 3. helyét, így a bronzéremért hazai környezetben vívhatja a visszavágót – ugyancsak Szivós Mártonékkal.

2011.05.09

Igazi idényvégi formában játszottak a csapatok, noha volt tétje a találkozónak: a Honvéd számára a győzelem azt jelentette volna, hogy esélye nyílik megelőzni a Betont, s ezzel kivívni a pályaválasztói jogot a bronzmeccsen. Ehhez persze a többi eredménynek is kedvezően kellett volna alakulnia számukra.

bbettoon.jpg Szorosan alakult a találkozó, a szünetig nem tudott elszakadni egyik csapat sem a másiktól, mindig a Beton vezetett egy góllal, de a Honvéd rendre kiegyenlített (4-4). A folytatásban aztán a vendégek átvették a kezdeményezést és Mátyás egyenlítése után Tóth Márton második és harmadik gólja már kétgólos Honvéd-vezetést jelentett (5-7). Az utolsó negyedre a vendégek tartották előnyüket az utolsó öt percben zsinórban három szegedi találat újra hazai vezetést jelentett (10-9).

A győzelmi reményeket azonban Salamon Ferenc akciógólja hiúsította meg a 31. percben, így 10-10-zel zárult a Beton ötödik playoff-meccse.
A döntetlen eredmény azt is jelenti, hogy a Honvéd már nem tudja utolérni Kásás Zoltán legénységét, így a rájátszás első szakaszában biztos a Beton harmadik helye, azaz a bronzcsata visszavágóját hazai medencében vívhatják Török Béláék.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.