Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Bodrogi Bau-Szentes: kár a harmadik negyedért

Évadbeli utolsó hazai bajnokiján győzelemmel szerette volna megörvendeztetni szurkolóit a férfi vízilabda OB I-et minden bizonnyal a 11. helyen befejező Bodrogi Bau-Szentes.

2011.05.12

Az esélyesebb BVSC a fordulásig csak egy góllal vezetett, ekkor még azt gondolták a drukkerek, sikerülhet a fordítás. Nyolc perc múlva már nem voltak optimisták, a fővárosiak 8–4-re elhúztak. Elsősorban támadásban voltak gyengébbek a Kurca-partiak, akcióikat rossz helyről ellőtt rossz lövések jellemezték. A záró felvonásban aztán megint megemberelték magukat Szabó Zoltánék, ezt a negyedet ugyan megnyerték, de ez is csak arra volt elengedő, hogy valamennyit kozmetikázzanak az eredményen.

A szentesiekre még két mérkőzés vár a rájátszásban: szombaton az OSC-nél, jövő kedden pedig az Újpestnél vendégeskednek.

Tóth László: – Nem sikerült az utolsó hazai meccsünk, de remélem, lesznek még sikeres mérkőzéseink a megújuló szentesi medencében.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Bravúros szentesi férfi pólógyőzelem...

Bravúros győzelmet aratott a férfi Vodafone OB I-ben a Bodrogi Bau CS&K Szentesi VK együttese az...