Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Torma Péter újra visszatér

Egy hónapja kezdte meg a felkészülést a szeptember 24-én rajtoló Extraligára a HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata. A legutóbbi bajnokság hetedikjéhez két év után újra visszatért a saját nevelésű egykori válogatott-kerettag, Torma Péter.
2010.09.07

Szerencsére nem kellett sokáig dühöngenie Mészáros Péternek, a HPQ-Szeged extraligás férfi röplabdacsapatának nyáron érkezett edzőjének. Az történt ugyanis, hogy centert keresett az együttes, a tréner fel is vette a kapcsolatot a rutinos kaposvári játékossal, Bánhegyi Istvánnal. Már csak a szerződés aláírása hiányzott, amikor érkezett a rossz hír, Bánhegyi mégsem vállalja a szegedi szereplést.


Nem volt mit tenni, tovább keresgéltek a vezetők, Varga Tamás elnök és Dávid Tibor elnökhelyettes, aztán egyszer csak rábukkantak Torma Péterre, a 33 éves rutinos játékosra, aki még a Medikémia Szegeddel két bajnoki aranyérem mellett három kupaelsőséget is begyűjtött. A center a szegedi sikerszéria után röplabdázott a Kecskemétben, Dágon, és két évvel ezelőtt a HPQ-Szegedben is.

– Jólesett, hogy megint megkerestek egykori klubom vezetői, elmondták, feltétlenül szükségük van egy rutinos centerre. Rövid gondolkodás után rábólintottam az ajánlatukra. Remélem, tudok segíteni a csapatnak – jelentette ki a 199 centi magas egykori válogatott-kerettag.
A centerrel lett majdnem komplett a csapat (Csíkos Gábor a sarokfájdalma miatti sebészi beavatkozáson ugyan túl van már, viszont az atroszkópos eljárással elvégzendő térdműtét még várat magára, ha minden jól alakul, október elején lesz játékra alkalmas), amely a napi két edzésektől ugyan remek erőben van, viszont a játék nagyon hiányzik.

– Szerettünk volna részt venni a kecskeméti Hírös-kupán, de a jelentkezéssel elkéstünk, miként a dunaújvárosi felkészülési viadalról is lemaradtunk – nyilatkozta Mészáros Péter tréner. – Három hét múlva rajtol az Extraliga, most már jó lenne játék közben, ellenféllel szemben is kipróbálni néhány figurát. Most azon dolgozunk, hogy egynapos villámtornát rendezzünk, amelyre meghívnánk a Csepelt, a Dágot és a MAFC-ot. Egyelőre az egyeztetés stádiumában tart a szervezés, de akkor sem esnénk kétségbe, ha utaznunk kellene. Csak már játszanánk!


 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.