Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Vincze Balázs lett a Beton edzője

A férfi vízilabda OB I bronzérmesénél, a Szeged Beton csapatánál a klubvezetés nem hosszabbította meg Kásás Zoltán vezetőedző lejárt szerződését. Az utódkeresés a tegnapi nappal befejeződött.

2011.06.28

– Elég sok edző került a látókörünkbe, megpróbáltunk a legalaposabban dönteni – magyarázta Körtvélyessy Péter, a Szeged Beton elnöke. – A döntés előtt kikértük a szakma véleményét, és folyamatosan egyeztettünk támogatóinkkal. Azért esett a választásunk Vincze Balázsra, mert fiatal, agilis, benne látjuk azt a pluszt, ami csapatunk eredményesebbé tételéhez kell. A fő cél a bajnokságban a döntőbe jutás, és persze az Euroligában és a magyar kupában is szeretnénk minél messzebb jutni.

A klub első emberétől azt is megtudtuk, hogy a Beton új trénere jelenleg Máltán dolgozik utánpótlásedzőként, a szegedi munkáját hazaérkezését követően, augusztus első napjaiban kezdi meg.

Vincze Balázs tegnap ünnepelte 44. születésnapját. A válogatottban 357-szer szerepelt, három olimpián (1988, 1992, 1996) vett részt, 1995-ben Világkupát nyert, 1997-ben és 1999-ben pedig Európa-bajnokságot. Az Újpest irányítójaként ötszörös magyar bajnok, kétszer magyarkupa-győztes, a lila-fehérekkel nyert BEK-et, európai Szuperkupát, LEN-kupát, a szerb Becsejjel Bajnokok Ligáját.

Edzői pályafutása során az élvonalban a BVSC-t irányította, a vasutasoknál tavaly áprilisban jelentette be lemondását.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szeged Beton-Honvéd összecsapás

A vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen kerekedett felül az A-Híd Szeged Beton VE együttese a Honvédon...