Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Elkezdte az edzéseket a Szeged Beton

Két hónapos pihenő után hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a Szeged Beton bajnoki bronzérmes férfi vízilabdacsapata.

2011.07.26
beton11.jpg Az első találkozón többen igazoltan voltak távol. Molnár Tamás, Kiss Csaba és Palotás Gergő a nyáron a máltai bajnokságban szerepel, Aaron Youngernek az ausztrál válogatottal a sanghaji vb-n van dolga.

Az Universiade-csapattal a kínai viadalra készülő Baksa László és Török Béla egy hét szünetet kapott, előbbi elutazott nyaralni, utóbbi viszont ott volt a hétfői találkozáson.

A csapat második számú kapusa, Molnár Dávid az Egyesült Államokban tartózkodik, az új-zélandi center, Joseph Kayes hazájában lábadozik lábműtéte után, míg az új szerzemények közül a horvát Aljosa Kunac és Hegedüs Gábor egy hét múlva csatlakozik a kerethez - a Kásás Zoltánt váltó Vincze Balázs vezetőedző pedig augusztus 4-én.

Addig a jelenleg Máltán dolgozó szakember útmutatása alapján a csonka keret (Varga Péter, Somogyi Balázs, Juhász Zsolt, Lehmann István, valamint a két újnak, a Szentesből igazolt Turzai Gábornak, illetve a Szolnokból érkezett Bálint Gergőnek) a technikai igazgató, Juhász György felügyelete mellett dolgozik.

Muszáj volt elkezdeni a felkészülést, ugyanis a nemzetközi szövetség a nemzetközi kupaszereplést jóval korábbra tette, az Euroliga utódjául szolgáló Bajnokok Ligájában az első selejtezőkör küzdelmei már szeptember 3-án elkezdődnek.    

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.