Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szeged Beton: megvannak a BL-ellenfelek

Ma kisorsolták a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörének csoportbeosztását. A Szeged Beton az olasz Posillipóval, a montenegrói Kotorral, a görög Panathinaikosszal, a francia Montpellier-vel és az ukrán Harkivval került egy hatosba.

2011.08.09
Szűk egy hónap múlva már tétmérkőzéseken kell bizonyítania a Szeged Beton férfi pólócsapatának. A bajnoki bronzérmes a Bajnokok Ligájában (az előző évadban még Euroligának hívták a sorozatot) szeptember 7-e és 11-e között Montenegróban, Kotorban játszik. Az első selejtezőkörben a két évvel ezelőtti Euroliga-győztest, a házigazda Primorac Kotort, az olasz Posillipót, a görög Panathinaikoszt, a francia Montpellier-t és az ukrán Harkivot kapta ellenfélnek a 2009-ben LEN-kupát nyert Szeged. szegedbetn25.jpg

– Nem könnyű csoportba kaptunk besorolást, mégis azt mondom, kötelező továbblépnünk – nyilatkozta a Beton új edzője, Vincze Balázs. – A Posillipo mára veszített egykori fényéből, de azért még elég erős. Az anyagi gondokkal küzdő Kotorból többen továbbálltak, de az a csapat, amelyik félvállról veszi, nagyon pórul járhat, a görögök sötét lovak, nem igazán ismerem őket, mindenesetre velük is vigyázni kell, miként a Jászberényi Gáborral, Kállay Márkkal felálló Montpellier-vel is. Azt gondolom, az ukránok a csoport leggyengébb gárdája. Szerettünk volna rendezni, ez most nem jött össze, jó lenne, ha a szeptember 23-án kezdődő második selejtezőkör egyik csoportjának házigazdája lehetnénk.


Bajnokok Ligája, 1. selejtezőkör, A csoport (rendező: Marseille): Crvena zvezda (szerb), Mladost Zagreb (horvát), Dinamo Moszkva (orosz), Marseille (francia), Nagyvárad (romániai), Galatasaray (török), Schurmann (holland). B csoport (Kotor): Posillipo Napoli (olasz), Primorac Kotor (montenegrói), Szeged Beton, Panathinaikosz (görög), Montpellier (francia), Harkiv (ukrán).

Európa Kupa, 1. selejtezőkör, A csoport (Tbiliszi): Groupama Honvéd, Olympic Nice (francia), Szentpétervár (orosz), Ligamus Tbiliszi (grúz), Leiden (holland), VK Medvescak (horvát). C csoport (Bogliasco): Bogliasco (olasz), Szolnok, Heybeilada Isztambul (török), SV Würzburg (német), Hapoel Tivon (izraeli).    

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.