Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szombaton már bajnokin a Pick Szeged

Szombaton 18 órakor első bajnoki mérkőzését játssza a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I-ben. Skaliczki László együttese hazai pályán az újonc Gyöngyöst fogadja.

2011.08.31

Több Pick-drukker is vágja már a centit, készül a szombati napra, megkezdődik a nagyon várt 2011/2012-es szezon. Az NB I nyitófordulójában az újszegedi sportcsarnokban 18 órakor az újonc Gyöngyöst fogadja a kétszeres magyar bajnok.

A Pick Szeged két nemzetközi tornán vett részt, előbb Dobojban, majd Magyarkanizsán játszott döntőt, s végül mindkét helyen ezüstérmes lett.

A Tisza-parti együttes július közepén látott munkához, kisebb sérülések hátráltatták Skaliczki László munkáját. Ami semmiképpen nem jött jól, hogy a magyar válogatott kapus, Mikler Roland a szerbiai edzőtáborban megsérült, így újból meg kellett műteni. Ha minden jól alakul, akkor Mikler az októberi Kiel elleni BL-meccsre már harcra kész lesz. Dusan Beocsanin válla sem a megfelelő ütemben gyógyult, a szerb balátlövőnek új rehabilitációs programot írtak elő, mindenki reménykedik abban, hogy a Partizan Beogradtól tavaly nyáron szerződtetett játékos szeptember végére rendbe jön.

Szerencsére a többiek rendben vannak, az új szerzemények, Buday Dániel, Czina József – mindketten játszottak már a Pickben –, Ancsin Gábor, Rajko Prodanovics és Antonio Pribanic gyorsan beilleszkedtek a csapatba.

A Kanizsa-kupa után két nap pihenőt kapott a Pick együttese, tegnap már viszont két edzést vezényelt Skaliczki mester. Szombaton kemény csatára számíthat a Szeged, az újonc Gyöngyös remekül igazolt, sikerült megszerezniük az egykori szegedi Halász Mátét és Baloghot, aki Németországból tért vissza Magyarországra. 

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.