Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Sorsoltak a férfi és női vízilabda magyar kupában

A Magyar Vízilabda Szövetségben elkészítették a magyar kupa sorsolását.

2011.09.06

A férfiaknál a Szeged Beton szinte már a nyolc között érezheti magát, ugyanis házigazdaként a szeptember 17-én és 18-án rendezendő csoportkörben az FTC-vel, az OSC-vel és a közvetlen utánpótlását jelentő OB I/B-s Szegedi Vízipóló Sulival csap össze. Az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

A Betonnal ellentétben a Szentesi VK viszont alaposan belehúzott. Lukács Dénes csapata Szolnokon ugrik vízbe a házigazda, a Vasas és az OB I/B-s Egerfood ellen.

A nőknél október 29-én és 30-án rendezik a selejtezőket, összesen hét csapattal. Érdekesség, hogy az egyik, háromfős csoportba a rendező BVSC, a Honvéd és az Újpest került, míg Szentesen a tavalyi bajnokság első négy helyezettje, a rendező Hungerit-MetalCom Szentesi VK, a Dunaújváros, az Eger és a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas csap össze. Mindkét csoportból az első két helyezett jut be az elődöntőkbe.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szeged Beton-Honvéd összecsapás

A vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen kerekedett felül az A-Híd Szeged Beton VE együttese a Honvédon...