Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Döntetlennel kezdett a Szeged Beton a BL-ben

A Szeged Beton férfi vízilabdacsapata 11-11-es döntetlent játszott az olasz Posillipo együttesével a montenegrói Kotorban zajló Bajnokok Ligája-selejtező első, csütörtöki játéknapján.

2011.09.09

Csoportjának legnehezebb elllenfele, az olasz Posillipo elleni 11–11-es döntetlennel kezdte a vízilabda Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörét a Szeged Beton együttese.

A pontszerzés nagy bravúr a több sebből vérző Betontól, hiszen az ausztrál Aaron Younger és Kiss Csaba csak a helyszínen csatlakozott a csapathoz, amelyben Lehmann István vállsérülése miatt nem lesz hadra fogható Kotorban. Az utolsó két percben, mindössze egy bevethető cserével kétgólos hátrányból egyenlített a Szeged, amely a találkozó első másfél negyedében különösen jól játszott.

A Betonban Török Béla, az olaszoknál  Favallo volt a legedményesebb játékos egyaránt négy találattal.

Éppen Lehmann sérülése miatt a szegediek szombaton már bevethetik a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamást is, aki a máltai bajnokság végeztével csatlakozik ma este a kerethez.

Vincze Balázs: – Ilyen körülmények között különösen nagy bravúr a Posillipo elleni döntetlenünk. Jól küzdöttek a fiúk, és a hajrában sem adták fel,  megdolgoztak az egyenlítésnél. A legnehezebb feladatunkon már túl vagyunk.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szeged Beton-Honvéd összecsapás

A vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen kerekedett felül az A-Híd Szeged Beton VE együttese a Honvédon...