Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Szeged Beton: Hegedűs Gábor várja a BL-rajtot

A Szeged Beton férfi vízilabdacsapata kettőzött erővel készül a pénteken kezdődő szegedi BL-selejtezőre. A Tisza-parti együttes a szerb Crvena zvezdával, a horvát Rijekával és az orosz Csehovval csatázik a továbbjutó két helyért.

2011.09.21

Pénteken a szerb Crvena zvezda, szombaton az orosz Sturm Csehov, vasárnap a horvát Pirmorje Rijeka lesz a Szeged Beton ellenfele a szegedi Bajnokok Ligája-selejtezőben.

– Kedd délelőtt a szerb Vojvodina ellen kétkapuztunk – kezdte a beszélgetést a Beton nyáron igazolt játékosa, Hegedűs Gábor –, amely remekül szolgálta a felkészülésünket. Pénteken éppen a zvezda ellen kezdünk, az újvidékiek játéka nagyban hasonlít hozzájuk.
Hegedűs Gábor gyorsan beilleszkedett Vincze Balázs együttesébe, Kotorban, majd a szegedi mk-selejtezőn is jól játszott az Egerből igazolt vízilabdás.

– Remek közösségbe kerültem, egyre jobban megismerem Szegedet, jó döntés volt a Betonba igazolni. Komolyan vettük a magyarkupa-selejtezőt, végig koncentráltan játszottunk. Tisztában voltunk vele, hogy minden meccs a BL-re való felkészülésünket szolgálja. Egyelőre csak a zvezdát látjuk a szemünk előtt, a szerbek elleni meccsre koncentrálunk. Majd ha túlleszünk rajtuk, akkor következik az orosz Csehov, majd zárásként a horvát Rijeka.

Évek óta sok szó esik arról, hogy a vízilabdameccseket nyitott medencében, jó időben, nyáron kellene rendezni. A szegedi Bajnokok Ligája-selejtezőt ilyen körülmények között tartják meg.

– Egerben, a Bárány-uszodában nőttem fel, ami nyitott volt. Imádok ilyen környezetben játszani, nagyon jó így vízilabdázni. Most is nagyon várom már a kezdést, és azt, hogy népes szurkolótábor előtt harcolhassuk ki a BL-főtáblára jutást.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A Pick harmadszor vagy a Veszprém hus...

A férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik felvonása következik.